Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 ses kayıt konuşma kayıt
Sponsorlu Bağlantılar
toyotavits
Üye
selam kardeşlerim bende N95 vardı burda bir program tükledim total recall diye çok güzel ama sadece symbian modelini destekliyor 1000in üzerinde kayıt yapıyor...şimdi 6300 ım var bi tane ona aynı programı arıyorum ama yok
medet341
Üye
6300 için aranmada kayda gecen bir program arıyorum
p9661
Üye
şimdi nokia 6300 telefonumuzu ayarlıyalım ; MENÜ,AYARLAR,KISAYOLLARIM,HAREKET TUŞU dört seçenek var bunlardan birine örneğin yukarı değiştir diyorsun birsürü seçenek geliyor sen ses k ayıt cihazını seçiorson artık görüşme esnasında sadece üst hareket tuşuna dokunman yeterli haydi iyi kayıtlar
arkalar 6300 da ses kaydı yaparken oten bıp sesını nasıl yok edıcem acıllll yardım ltfennn
faruk789456123
Üye
tsk
m@pss_82
Üye
bora006 ,kürşat arkadaşlar slm 6500 telefon için konuşma kaydı yapmam gerek yardımcı olurmusunuz kendinde yok zaten.araştırdım ama bulamadım.çok memnun olurum size.murat
ulasilamayan
Üye
Kardeşim Kayıt var ama Kayıt edildiği anlaşılıyor 2 saniyede bir DIT sesi çıkıyor konuşulan kişi anlıyor Bence Başka bir program bilen varsa yazsın SES KAYIT ile ilgili