6300 - Pc Bağlanma Sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut65

Üye
    Konu Sahibi
6300 - Pc Bağlanma Sorunu !!!
Lütfen yardım az önce 6300 aldım ve pc me bağlanmak istiyorum Telefonumla fakat USB kablosu verilmemiş Hafıza kartı okuyucu verilmiş onunlada bağlanınca Pc de Bilgisayarım klaösürden çıkarılabilir diskler boş Nokia Pc Suite son versiyonu bende var fakat usb kablosu olmadığı için bağlanamıyorum anlamadığım nota şu yetkili servisdeki adam bana : Nokia 6300 da Tema-Oyun-Resim-Müzik vb. öğelerin USB kablosuyla atılmadığı söyledi eve gelip baktığımda internette 6300 destekli usb kablolar gördüm ne yapmalıyım ??? Telefonun üstünde 6300 usb kablo verme zorunlu mu ?

--------------- Ekleme ---------------

Yaw bi yardım eden yok mu?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Biraz sakin ol...Açtığın konuya bilen varsa cevap yazarlar...Ben N95 kullanıyorum...Kullandığım USB DKE 2 kablo 6300 la da uyumlu...Kutuda USB kablo çıkmayabilir...Çıkan seriye göre içindeki aksesuarlar da farklılık gösterebilir...Mesela ilk çıktığı dönemlerde kiminde 2 GB hafıza kartı çıkardı kiminde 1 GB...Daha sonra gelen serilerde içinde bluetooth kulaklık vardı...Seninkinde de card reader çıkmış...Ama bu demek değildir ki fabrika çıkışı o şekilde...Biraz araştırma yap ya da nokia müş.hiz. ile görüş...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ben zorunLu diye biLiyorum ama vermeyedebiLirLer. teLefonu aLdığın yere sor derim ben.
zaten data kabLoLarıda çok ucuz ben geçen yıL 3 Liraya aLmıştım :) :) :)

umut65

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben bi kablo alayım o zaman teşekkürler cevaplar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt