Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 Müzik Çalar Yardım !!!
Sponsorlu Bağlantılar
ilbars95
Üye
Bence düzelmez araştır..
daniel25
Üye
Arkadaşım sorun hafıza kartında bozuk oldugu için telefonun müzik çalarınıda acmıyo aynısı bende oldu bi müzik çaları açıyo güncelleniyo diyor tekrar güncelliyo en sonunda sıfır hafıza kartı aldım ölmüştü çünkü kendi kendine resimleri açmıyo müzikleri birbirine katıyo yarısnda bi parca calıyo yarısnda baska bi parca işte onu yeniledm tele yazılım yüklettim koç gibi oldu telefon diger türlü bişi yapamassn ben ugrastm 2-3 hafta olmadı 20 liraya yazilımını yüklettim 1 gb de hafıza kartı aldım tel eskisi gibi oldu.
dedereis123
Üye
hafıza kartını biçimlendir arkadaşların dediği gibi olmassa ztn servise götürmende fayda var
banamii
Üye
yaff benim kide müzik calar baslatılıo kütüphane güncellenior dosya bulunamadı dioo naapmalıım gönderem mi garantiyeee ltfn yrdm edin
haribo1212
Üye
yazılım güncelle mumkunse bır ust yazılımınn olması gerekıyor sorun bendede yasandı (5310 xpres) yazılımımı bır ust ıle deıstrdım oldu
xyxyxyxy1
Üye
Hiç durmadan müik çalar kütüphaneyi güncelliyorsa telefonun hafızası dolmuştur. Hafıza kartı değil telefon hafızası. Bendede bi kaç kez olmuştu aynı telefon bendede var.
PanTerİ
Üye
muzık mp3 formatında olmase lzm ayrıca muzıkler hafıza kartında yer alması gerekir...
eraser_ragıp
Üye
arkadaşım benim 6300 ın da müzik çaları sürekli kütüphane güncelleniyor dio kartta değil sorun 1 müzik olsada ,300 müzik olsa da sürekli güncelleme yapıo yazılım gerekio ben de onu arıom bulursan cewap yaz kardeş
cuneytttttt
Üye
kardeş onun aynısı bana da olmuştu ben herşeyi denedim ama olmadı en sonunda kvk ya werdim sonra süper oldu bence sende wer çünkü başka çaresi yok
gecitharun
Üye
kardeş aynı sorun bendede var bir telefoncuya götür sanırım 5 tl ye flash format atacak... telefon ilk günki gibi oluyor. ben şu anda müzik çalara rahat rahat giriyorum...
spiderwick rars
Üye
arkadaşlar benim 6300 a bir dosya gönderildiğinde telefon hafızasına alıyor hafıza kartına almıyor bunun sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim
magersweelk
Üye
telefon hafızan dolmustur
--------------- Ekleme ---------------
olmazsa hafıza kartını ac eger hafıza qarttttta acılmazsa Hafıza kartını sokup cıkar telefonda qornmuosa hafıza kartını bir güzel yala tak telefonun hafızası bıldıgıme gore 8 mb 6300lrn atulan dosyanın boyutu 8i gectıgınden kaynklnr.yada hafıza kartının gorunmedıgındn =