6300 Müzik Çalar Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Playwithfire

Üye
    Konu Sahibi
6300 Müzik Çalar Yardım !!!
Arkadaşlar Telefonum 1 2 gün öncesine hafıza kartımı çıkardım sonrada 3 4 tane müzik attım.Hafıza kartımı Telefona Taktım ve müzik çaları Başlattıgımda Müzik çalar Başlatılıyor Diyor Daha sonra Kütüphaneyi Güncelliyor Daha sonra Yine Müzik Çalar Başlatılıyor Diyor daha sonra gene kütüphaneyi güncelliyor Ama bir Türlü Müzik Çalar Açılmıyor. Hafıza Kartımı Çıkardıgımda İse Aynı Şeyi Tekrarlıyor Acaba Bendeki Sorun Ne olabilir Telefonum Nokia 6300 Bilen Varsa Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden TEşekkürler

• Beğen
Tepkiler: feyyaz67 ve adanali322

degerli43

degerli43

Üye
hafıza kartını telefondan biçimlendir öyle dene

degerli43

degerli43

Üye
eğer sorun telefondaysa yazılım gerekir

mservank

mservank

Üye
donanımı doğru kaldırmamış olabilirsin başka kartlar dene dedikleri gibi sorun kartta mı değil mi anlayalım önce;)

Playwithfire

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hafıza kartımı biçimlendirdim denedim gene aynı şekilde bir sorunla karşılaştım başka bir telefonla denediğimde( nokia 3110c ) kütüphaneyi güncelleyip müzik çalar a giriyor. Sanırsam Yazılımda Problem var Başka Sizin Söyleyebileceğiniz bişiler varsa Yazarsanız Sevinirim ve Ne yapmam Gerekir Telefonun Garantisi hala devam ediyor acaba garanti kapsamına mı Girer:(

schumici

schumici

Üye
birader garantin devam ediyosa yarın ilk iş telefonunu garanti belgeni alıp servise gidiyosun. iş onlarlık uzmanı halletsin telefonun eline geçtiğinde sende mutlu ol:oke:

exixiz_27

Üye
Kardeş sen duyduklarına aldırma tek yapacağın olay telefonuna yeni müzik yükledikten sonra müzükcalara gelip müzik kütüphanesine girip, kütüphane güncelle de canavar gibi calışır tabiri caizse... Hadi sana kolay gelsin inşaallah sorunu halletmiş olurum bu arada kadir gecenizi kutlarım gaziantep'en sevgiler...

th3 k3f3n

Üye
yaaaff arkadaşLarr aynhı sorun bende de varr... ve servise gönderemiyorum tLf.u biçimLendirme Falan da oLmuo, farkLı kart taktım gene aynı.. puFF version 06.01

micqrop

Üye
Arkadaslar bu sorun donanım sorunu ne yazılımla nede bir kartla alakası yok we nokia bile buna bi care üretemedi telefonumun icini actı yolladı bende geri yolladım yenisini gönderdiler...

mami24

mami24

Üye
valla 2 sinide biçimlendir

tarnat

Üye
Bu Olay Benimde Başımdan Geçti Ama Çözdüm :oke: Önce Hafıza Kartında Virüs Taraması Yap Sonra Hafıza Kartındaki Dosyaları Masaüstünde Bi Klasöre At.Kopyalama İşlemi Bittikten Sonra Önce Pcde Karta Format At Sonra Cepte hafıza kartına format at dosyaları kopyala.Benim Çok Oluyo Böle takılma Sonrada Tlf donuyo...Biraz Uğraş Gerektiriyo Ama

dsfc

Üye
arkadaşım aynı sorun benim 6300 ımda da vardı. garantiside devam ediyodu servise gönderdim. yazılımını güncellediler ve bir daha aynı sorunu yaşamadım.ayrıca bu yeni yazılım sayesinde telefonumda gözle görünür bir hızlanma oldu. herkesin yazılımını güncelletmesini tavsiye ederim. 6300 ın son sürümü 7.21 dir haberiniz olsun telinizin garantesi devam ediyosa ücretsiz yapıyolar... :)

Doğan

Üye
düzelmediyse telefonu kapat aç yap sonra fabrika ayarlarına geri dön tekrar telefonu kapat aç bidaha dene belki olabilir :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
hafıza kartını biçimlendir

tarnat

Üye
Garantiye Falan Gerek Yok Kardes Cozdum Sorunu.Telefon Hafızası Dolu Oldugundan Acılmıyo Muzik Calar.Telefon Hafızasındaki Müzik Rsim Flan Karta Tası.Temayı Orjinal Noir Tema Yap.Kısaca Telefon Hafızasını Bosalt Sonra Kesin Olur.Yorumunu Bekliyorum...

asi3535

asi3535

Üye
sımdı arkadasım guncellemıyorsa tazılımları var onları kullan tekrardan yada mp3 atayım sana onu kullan manyak ses verıyo

recep18

Üye
benim aynı sorun vardı hatta sonraları telefon kapandı acılırken pin sormadan donuyo kalıyodı gittim telefoncuya hem versiyon yükseldi hem telefon kendine geldi

mesut_duzcu

Üye
evet arkadaslar ayını sorunun tupkısı bendede var ne olacak bu bolee:-(

mesut_duzcu

Üye
ve sizin soyledikleirnizn hepsini yaptım versiyon 7.30

Üst Alt