6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

zampara78

Üye
link nerde yaw

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eline sağlık.

semih344

Üye
öncelikle bende 6300 kullnıyorum ve bir hafta öncesine kadar bende bilmiyordum..demek istediğim biraz araştırsanız bulursunuz arkadaşlar.herkes hazıra konmak istiyor..hiç bilmeyen arkadaşları tenzih ediyorum..neyse konuya gelelim..

önce 6300 ayarlarını yapmamız gerekiyor fazla kontör atmasın diye.bu ayarlar bu sitede mevcut ama ben buraya alıntı yapıyorum...

gprs yapılandırma ayarları;

1-menü ye giriyoruz

2-ayarlar

3-yapılandırma

4-enaltta kişisel yapılandırma ayarları

5-seçenek

6-yeni ekle

7-uygulama türleri erişim noktası seçilecek

8-hesap ismi MSN Türkcell veya MSN Avea ( büyüklük veya küçüklüğe dikkat edin ne yazıyorsa aynısını yazın)

9-sonra erişim noktası ayarları

10veri taşıyıcı Paket veri seçilecek

11 sonra taşıyıcı ayarlarına giriyoruz

14paket erişim noktası internet

15 ağ türü IPv4

16 doğrulama türü normal

diğer kısımlara dokunmayın ve artık ayarlarınız olmuş durumda

1-menü

2-ayarlar

3-yapılandırma

4-tercih edilen eriş. noktası seç

5-msn türkcelli veya msn avea seçin

sonra tekrar bağlantı kurun msn de

not: arkadaşlar özelikle kullandığınız hattın gprs nin açık olduğuna dikkat edin yukarıda verdiğim ayarların yapıldıktan sonra lütfen şu hususlarıda telefonunuzda kontro etmenizi rica ediyorum bunlar neler kısaca burada anlatacağım yapacağınız çok basittir

1-menü

2-ayarlar

3-yapılandırma seç

4-varsayılan yapılandırma ayarı türkcell olacak

5-tercih edilen erişim noktası MSN türkcell secili olacak

tekrar ana menüye dönün

1-web gir

2-ayarlar

3-yapılandırma turkcell

4-hesap: türkcell wap gprs

5-terminal pencere göster: hayır

olacak şekilde ayarlıysa msn girmek zor olmayacaktır lütfen bunlarada dikkat edelim ayrıca avea içinde geçerlidir

*alıntıdır

evet bu ayarları yaptıktan sonra getjar.com dan indirdiğimiz..ebuddy programını telefona atıyoruz..6300 içindir ve çalışıyor hiç bir sorun çıkarmadan..bu sitede yine türkçeye çevrilen ebuddy var ama o sorun çıkarttı bende..

LİNKLER ÖLDÜĞÜ İÇİN PROGRAM TEKRAR UPLOAD EDİLMİŞTİR.

jad ve jar dosyasını indirin ve ikisini de telefonda aynı klasöre atın..jad dosyası görünmez oluyor zaten.GeRisi size kalmış msn hesabınızı dil ayarını yaptıktan sonra oturum açıyorsunuz.. bu kadar.

şimdi bide kaç kontör atıyor diyenler olacaktır garanti..şimdiden söyleyeyim 60kb ı 1 kontör. girip çıkma 1 kontör yani ne kadar yazışırsanız o kadar kontör atıyor.hiç yazışmadan 1 saat açık kalsa (belki daha fazladır) 1 kontör atıyor arkadaşlar...
Paylaşım için sağol kardeşim ilk programı indirin arkadaşlar:evet:

eXedOs

Üye
Ben tam bağlanırken paket veriye abone olun diye hata veriyor hepsini denedim :S

Dipnot : Tercih edilen erişim noktası : Mobil Tv var Avea Msn yok

hamza_

Üye
slm cok lazım vbana

fotoflas63

Üye
yaa bu faturalı türkcell hatlar icinde aynımıdır mesela benim hat ayda 35 tl geliyor sabit hat faturaya yansımaz dımı

ahmet yapar

ahmet yapar

Üye
sagol yala cevahir

--------------- Ekleme ---------------

sevindim

eyup007

eyup007

Üye
Niye heyecanlanarak söylüyorsunki 6300 da msn demek %90 s40 demek değilmidir zaten ?

Başlık değişmeli tüm s40 telefonlar ve 6300 yapsan daha iyi olurdu :)

yokuzbiz

Üye
Kardeş sağoL ama jad ve rar nerden inecek

dj-61

dj-61

Üye
valla ben onu bunu bilmem bunca zamanda uğraşmalarımda ve araşdırmalarımda şu bir gercek APN yani erişim nokdası adı bu konuma internet yazıldığı takdirde tüm oparatörlerden msn, opera mini gibi uygulamalara dahil telefondan internet yani wab girişi gercekleştirilir bu ayarlar son zamanlarda oparatörler tarafından kullanılıyor en sade şekilde türkcell internet ayarıdır ve onda da bu şekilde gecer
yapmanız gereken veri sağlayıcı gprs diğer hic bir şey önemi yokdur genel olarak en önemli nokda APN dir buda internet.. ben bu ayarı bulduğumda ilk cepte msn piyasaya cıkmışdtı ve henüz oparatörler daha wap gprs ayarları veriyordu internet ayarı zaten oparatörlerin msn olayına girmesiyle ortaya cıkmışdır.. saygılar. sorunlar icin web sayfamdan ulaşabilirsiniz....

islamtokmak

islamtokmak

Üye
vodafone olmuyormu

arsima89

arsima89

Üye
öncelikle bende 6300 kullnıyorum ve bir hafta öncesine kadar bende bilmiyordum..demek istediğim biraz araştırsanız bulursunuz arkadaşlar.herkes hazıra konmak istiyor..hiç bilmeyen arkadaşları tenzih ediyorum..neyse konuya gelelim..

önce 6300 ayarlarını yapmamız gerekiyor fazla kontör atmasın diye.bu ayarlar bu sitede mevcut ama ben buraya alıntı yapıyorum...

gprs yapılandırma ayarları;

1-menü ye giriyoruz

2-ayarlar

3-yapılandırma

4-enaltta kişisel yapılandırma ayarları

5-seçenek

6-yeni ekle

7-uygulama türleri erişim noktası seçilecek

8-hesap ismi MSN Türkcell veya MSN Avea ( büyüklük veya küçüklüğe dikkat edin ne yazıyorsa aynısını yazın)

9-sonra erişim noktası ayarları

10veri taşıyıcı Paket veri seçilecek

11 sonra taşıyıcı ayarlarına giriyoruz

14paket erişim noktası internet

15 ağ türü IPv4

16 doğrulama türü normal

diğer kısımlara dokunmayın ve artık ayarlarınız olmuş durumda

1-menü

2-ayarlar

3-yapılandırma

4-tercih edilen eriş. noktası seç

5-msn türkcelli veya msn avea seçin

sonra tekrar bağlantı kurun msn de

not: arkadaşlar özelikle kullandığınız hattın gprs nin açık olduğuna dikkat edin yukarıda verdiğim ayarların yapıldıktan sonra lütfen şu hususlarıda telefonunuzda kontro etmenizi rica ediyorum bunlar neler kısaca burada anlatacağım yapacağınız çok basittir

1-menü

2-ayarlar

3-yapılandırma seç

4-varsayılan yapılandırma ayarı türkcell olacak

5-tercih edilen erişim noktası MSN türkcell secili olacak

tekrar ana menüye dönün

1-web gir

2-ayarlar

3-yapılandırma turkcell

4-hesap: türkcell wap gprs

5-terminal pencere göster: hayır

olacak şekilde ayarlıysa msn girmek zor olmayacaktır lütfen bunlarada dikkat edelim ayrıca avea içinde geçerlidir

*alıntıdır

evet bu ayarları yaptıktan sonra getjar.com dan indirdiğimiz..ebuddy programını telefona atıyoruz..6300 içindir ve çalışıyor hiç bir sorun çıkarmadan..bu sitede yine türkçeye çevrilen ebuddy var ama o sorun çıkarttı bende..

LİNKLER ÖLDÜĞÜ İÇİN PROGRAM TEKRAR UPLOAD EDİLMİŞTİR.

jad ve jar dosyasını indirin ve ikisini de telefonda aynı klasöre atın..jad dosyası görünmez oluyor zaten.GeRisi size kalmış msn hesabınızı dil ayarını yaptıktan sonra oturum açıyorsunuz.. bu kadar.

şimdi bide kaç kontör atıyor diyenler olacaktır garanti..şimdiden söyleyeyim 60kb ı 1 kontör. girip çıkma 1 kontör yani ne kadar yazışırsanız o kadar kontör atıyor.hiç yazışmadan 1 saat açık kalsa (belki daha fazladır) 1 kontör atıyor arkadaşlar...

arkadaşım teşekkürler paylaşımın için ama bu ayarlara neler yazmamız gerekiyor onlarıda yazsan iyi olacak onları nereden bulacağız

douboo

Üye
arkadaşım adam ayrıntısıyla tek tek yazmış ne yapcagını yalnız benımde kafama takılan bişey var
en sonda verdıgın ayarlar "avea" içinde geçerlıdır dıyo fakat turkcell seçmemizi istemişsin senın dedıgın gıbı yaptım umarım problem cıkmaz dostum ben rahatım ama çok kontorum gıderse sen rahat olaman hayırlı konuşmam pek :D:D ama yinede saol

doqus58

Üye
Birşey Sormak istiyorum .. 6300 Proglamlarının hepsi 3120 de de calışıyor diye duymuştum acaba doğrumudur ?

hahaha777

Üye
kardeş bende paket veriye abone olun diyor nasıl yani anlatım ebuddy açınca tam yüklenirken paket veriye abone olun diyor bi baksan sevinirim

swrty

Üye
Arkadaslar Wlm kendi paketine abone olmanız lazım.. o yüzden paket veriye abone olun diyor.

lavbel-123

lavbel-123

Üye
saol kardeş

DJ KEREM BAS

gökan12345

Üye
link nerde

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende paket veriye abone olun diyor nasıl yani anlatım ebuddy açınca tam yüklenirken paket veriye abone olun diyor bi baksan sevinirim

birader paket veri ayarlarını yapcan (telefondan yaıcaksın ayarlar bölümünden)he bide msn yaz 7777 gnder günde 1 kontördü sanırım aylık 3 lira oldu şimdi msj at ayarlar otomatk yükleniyo zaten boşa ugrşma:oke:

azad047

Üye
bu da çalışmadı dostum daha i bi sonu acil bi msn programı lazım türkcell destekli

Üst Alt