6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

karakan47

Üye
ben bişey soracam.. kişisel yapılandırmaya giriyorum hesap ekle diyorum ama hafıza dolu yeni hesap eklenemiyor diyoo napayım lütfen bilqi??

b3rK aLii

Üye
yha kardesım erısım boktasını yapamıyorum yeni hesap eklenemiyor hafıza dolu diyor ne yapmalıyım acil cvp lftf

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar internet paketlerini üye olun bence paylaşım için saolun

--------------- Ekleme ---------------

Bendede bazen hafıza dolu diyo tekrar deniyom oluyor

barutcu688

Üye
çok sağull

berk2000

Üye
kardes bende yapılandırma ayarlarında turkcell wap gprs falan yazmyo ole bişi yok yani onu nasıl bulacam o olmqaan gırmıyo msnye

osaka123

osaka123

Üye
lg kp320 için olanı yokmu

apu53

Üye
çok saol işte budur, sonunda aradığım şeti buldum

crazy_boy41

crazy_boy41

Üye
kardeş manyaq bi paylaşm süpperrr isime cok yaradı emege saygı :alkis

kara4175

Üye
sağol kardeş çok aradım sonunda buldum

Esrarenqiz_0042

Üye
Eyvallah Kardeş Çalışıyooo.....Saol....

kenan3437

Üye
saol .......................................

ycn

Üye
bu msn kac kontor alio detayli bi sekilde yazarsan sevinirim:)

ronaldoattack

Üye
yha kardeş emeğine sağlık ama bn yaptım o ayarları haal omadı hattım avea yardımcı olun yha

findick

Üye
emeğine sağlık harbi adammışsın telefonumda çalışan tek ayar ve program ellerinden öperim (5300 kullanıcısı işletim sistemleri aynı telefon bunlar öekinmeyin deneyin)

alicankoc123

Üye
ben türkcell müşteri servisinden msn ayarları nı istedim sonrada msn girerken paket veri aboneliği istiyor.bir bilgin varsa paylaşırmısın?
ss

yasin4849

Üye
kanka sana binlerce kez teşekürler dediklerinin hepsini yaptım artık msn m açılıyor yupi (6300)

hiperactiwe

Üye
yha hattımız vodafone ise nolucak kardeşş.

muhammetter

Üye
ya allah razı olsun ben kafayı y,iyecektim ya girmiyo die ama şimdi grio çok saolun.

handsome1818

Üye
Arkadaslar konunun hepsini okudum benim problemimden olan bikac kisi var fakat cevaplayan yoq sorun su aynen yapiyorum menü / ayarlar / yapılandırma / kişisel yapılan. ayarlr. / ekle / web ' e bastıgımda tam olarak " Yeni hesap eklenemiyor.hafıza dolu " diye bir uyarıyla karsılasıyorum nedeni ne olabilir. Vodafone hat kullanıyorum sitesindeki ayarlarıda ayni yerden yapılıyor uyarı geldigi icin onuda yapamadım. :( Otomatik olarak siteden yapmaya calıstım ayarları indirmek icin sms geliyor oradaki link e tıklayarak telefonuma indirebilecegim yazıyor fakat tikladıgımda da " gecersiz web ayarı " diye uyarıyla karsılasıyorum. Anlamadıgım konu su ayarları indirebilmek icin ayar istemesi bana cok sacma geldi ben gprs ayarı indirmeye calısıyorum web ayarı gecersiz diyo bir türlü cözemedim gitti . yardımcı olursanız sevinirim cvp yazanlara simdiden tesekkürler.

bledaserkan

Üye
bende türkcell wap gprs seçeneği yok onun yerine cepten internet ve türkcell internet seçeneği var lütfen yardımcı olurmusunuz ??? :(((

Üst Alt