bağlantı ayarlarıyla ilgili bi sorunun var sanırım..Turkcell in erişim noktası ayarları değişti ondandır diye tahmin ediyorum. Yeni ayarların gelmesi için " MSN " yaz 2222 ye gönder ayarlar ücretsiz gelsin..ayar geldiğinde " TURKCELL MSN" bağlantısını seçmen gerekiyor..büyük bi ihtimal bundan olabilir bi denemekte fayda var.
(( 26 Nisan 2008 saat 23:25 )) kontrol ettim LİNK ÖLÜ DEĞİL arkadaşım...sana burdan çok güzel bi cevap verirdim aslında ama malum burası forum ve belli kuralları var !!! ayrıca ölü de olabilirdi konu açılalı 1 ay olmuştur..insanca uyarırsan tekrar upload ederim..bundan önce yaptıklarım gibi..
olayı en başından anlatamaya gerek yok en ilk sayfada gerekli olan herşey yazıyor..tavsiyem konuyu sırayla okumandır..yine yapamazsan yardımcı olurum..
teşekkür ediyorum bunu buraya yazdığın için..çünkü yapmayı beceremeyen kişiler asılsız şeyler yazıyorlar..avea da bile çalıştığının kanıtıdır bu saol...
sağol kardeşimya senin o klavyene sağlık paylaştığın için teşekkür ederim ancak girebildim msn ye mbit.tv var 6300 da izleniyomuş onun ayarı nasıl acaba
sağol kardeşimya senin o klavyene sağlık paylaştığın için teşekkür ederim ancak girebildim msn ye mbit.tv var 6300 da izleniyomuş onun ayarı nasıl acaba
önemli değil kardeşim..yardımcı olduysa ne mutlu bana..dikkat ederseniz benim bir tek konum var o da bu..bilmediğim şeyler hakkında konu açmam ben yaptığım kullandığım için buraya yazdım biliyorum zahmetli biraz..Mobi tv ye gelince biliyorsun 6300 ın tv özelliği yok haliyle bu program internetten indirecek görüntüleri dolayısıyla bi hayli kontörün atar..o yüzden hiç bulaşma derim kontör dayanmaz..yine bu forumda "gell şok şok şok javada tv" diye başlıklar göreceksin..bunlara da inanma abartı çoğu..
benim telefonum da 6300 , yazdıklarını aynen yaptım msn ye giriş diyorum şebeke erişimine izin verilsin mi diye soruyor evet diyorum 'paket veri bağlantısı yok' diye yazıyor . ardından baglaniyor yazıyor ama bekliyorum bekliyorum bağlanmıyor.... yardımm lütfenn
bende 6230i kullanıyorum arkadaşlar bu konularda tecrübelisiniz lütfen bi yardım edin çok dua ederim ben ebuddybeta kurdum tlf ama connect tıklıyorum hataveriyor bu hangi ayarlardan olabilir eğer 6230i den ebuddybeta kulklanan varsa yardım etsin :S
iletişim : my.cry@msn.com