yucell
Üye
ama ilk sayfada öyle yazmısın avea ysa avea turkcell se turkcell yazmısın lütfen yardım et msne proğramı için avea hat aldım oda olmadı delirecem lütfen yardımkardeş verdiğim ayarlar turkcell içindi..avea da olmaz.. ama paket veri gprs demek..aveadan gprs ayarlarını istesen bi de öyle denesen.. ve aveanın ayarlarıyla denesen.. bende araştırıyorum kayda değer bişey bulursam yazarım buraya..
ama ilk sayfada öyle yazmısın avea ysa avea turkcell se turkcell yazmısın lütfen yardım et msne proğramı için avea hat aldım oda olmadı delirecem lütfen yardım
ben başka bir tlfona yaptım aynen ayarları hat turkcelldi bir sorun çıkmadı msneye bağlandım ama bana avea içinde ayar lazım lütfen yardımcı ol avea ayarlarını bulursan ebudy proğramını çalıştıracak çok memlun olurum şimdiden tşekürler
kardes saolasında ben bunları da harifeyen yaptımmsiteden sms ile gönderdim yine bir sonuç alamadım yaw ne şansız bir adamım yaw
kardes hatın aveyaysa yardımcı ol yaptığın ayarları yazarsan çok memlun olurum veyehut müşteri hizmettlerini aradınmı neler istedin müşteri hizmetlerinden şimdiden tşkürlertşk. bendede sorunsuz çalışıyo
program tamamen çalışıyor (6300) ama msn i çok uzun sürede açması kötü
kardeşim ben senin dediklerini yaptım o menü >> ayarlar >> bağlantı >> paket veri >> paket veri bağlantısı "gerektiğinde bunuda yaptım hala bana paket veriye abıne olun diyo
peki ya vodafone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?