6300 MP4 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
6300 MP4 sorunu
bildiğim kadarıyla 6300 mp4 destekliyor ama dün N73 ile çektiğim videoyu 6300 a attım (N73 MP4 oolarak çekiyor videoyu) 6300 mp4 videoyu açmadı ''dosya açılamadı hatası veriyor'' 3gp ye çevirmek istemiyorum converter programı kullanmakta istemiyorum bunu nasıl yaparız neyle ilgili bu sorun

şimdiden tşklr

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
vaybe hayatımda en sık online girilen koskaca forumda 60 kişi konuya bakmış ama kimse yardım etmemiş

birisi bi yardım etsin neden böyle yepıyor bu telefon

eltu

eltu

Üye
arkadaşım SUPER ADINDA PROGRAM VAR ONUNLA SEÇENEKLERDEN 3PP YAP rogram kaliteli çeviriyor seçenekleri var zate kısa sürede kaparsın bu işi sen

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
eminmisin mp4 ü acması lazım

deimos18

deimos18

Üye
bu telefon mp4 video açmıoyor mp4 formatında müzik açıyor

serkanet

Üye
yanlışın var mp4 h263 açar ama h264 açmaz n73 de büyük ihtimal avi olarak çekiyodur o yüzden ama normal video felan çevirmek isteyen arkadaşlara video convert masteri öneririm tam ekran da oynat seçeneğiyle ekranı tam kapatıyor bit rate de 256 seçseniz boyutu çok büyüykte olmaz :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
gir bilader bu adrese hem online olarak çevirebilirsin istediğindosyayı istedğin uzantıya kolay gelsin... programa gerek yok...

Esen kal...

efs007

efs007

Üye
abi senin istediğin gibi olması için tam olara ölçüler nasıl olmalı ben yapıyorum ya ses geç geliyor yada ekran tam oyurmuyor kenarda beyaz bantlar kalıyor ölçüleri verirsen bi de öyle deneyeyim

amedli47

Üye
yav benimkide mp4 acmi benimkide 6300

negaTive*

negaTive*

Üye
kardeş onu çalıştırmamasının sebebi 6300 video çözünürlüğü en yüksek 176*144 olduğu için açmıyor yani n73 çözünürlüğü ile aynı olması lzm bunu çalıştırabilmen için video çevirme program ile o videonun çözünürlüğünü 176*144 yapman gerek kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt