6300 MP4 problem

Sponsorlu Bağlantılar

byebye1

Üye
totalvideo convertar adlı programdan mp4 ü 3gp formatına dönüştürürsen istediğin sonucu elde edersin

kerim ker

Üye
akadaslar bu total video comverter bende her indirişimde 15 gün falan diyo ve ben bu proğramı hiç kullanamıyorum nasıl olacak anlamadım valla

selocan2666

Üye
yahu cok saçmalıyonuz bak kardesim sen nokia pc suitenin en güncel sürümünü indir bilgisayardan atacağın videoyu oraya at usb kablosu ile dönüstürülüyor yazar dönüstürür ve atar telefonuna ister wav formatında ister avi formatında ister 3gp formatında olsun mp4 yapar onu merak etme sen o konuda

baltaci11

Üye
hayır arkadaşım 3gp ye gerek yok ben total video converteri kulanıyorummp4 e basıp settingten Qile başlayan i tane yazı var tekini seçeceksin convert yapıp atacaksın çalışıyor

selocan2666

Üye
açmaz arkadaslar total video converterle yapacaksan videoyu at mp4 ü seç gene çalışmaz neden cünkü görüntü ebat ayarlarını kücülteceksin senin mesala video kaç çekiyo 176x144 mü ne çekiyo sanırsam option yerinden kücültmen lazım kablon yoksa kablon varsa ise nokia pc suite en güncellenmişini yükle video aktar de istediğn formatta olsun kendi dönüstürür ulen bide benim sorunuma care olsa keske

oktay0045

Üye
nasıls yüklecem

Takipçi Satın Al

Üst Alt