6300 kendi orijinal yahoo su

Sponsorlu Bağlantılar

isyankaronur

Üye
    Konu Sahibi
6300 kendi orijinal yahoo su
6300 olan arkadaşlar kendi yahooprogramınızı paylaşın insanlık ölmedi

ycg35

ycg35

Üye
bn teli ilk aldığımda sildim onu çok yer kaplıyor diye ama telin kendisinde olduğu için onu bi kişinin bilgisayarına göndermesi çok zor olursa banada verin

isyankaronur

Üye
    Konu Sahibi
yahu tel hafızasından hafıza kartına atın ordan usb le foruma atın insanlık ölmedi ayıp eden kaybeder

ycg35

ycg35

Üye
tel hafızasından o uygulamayı taşıyabiliyormusun bilemicem ama kardeşim 5200 dada var o uygulama bi bakayım olursa koyarım

isyankaronur

Üye
    Konu Sahibi
bir zahmet dostum

kaan_c_66

Üye
kendi orjinal yahoo degil ama ona benzer bir prog ram

ycg35

ycg35

Üye
ablam telefonunu vermiyo ya verse hemen bitircem şu işi koycam buraya ama akşam gelsin tekrar konuşayım bnde girmeyi isterim yahooma :D

sercu

sercu

Üye
Olsa verirdim ama yok yavf

ycg35

ycg35

Üye
kardeş boşuna bekleme denedim telif hakkı olan dosyalar taşınamaz uyarısı verdi telefon hafızaya taşınmıyor yani :oke: google da ara belki bulursun herşeyi bizden beklemeyin dimi :pro:

MFU

Üye
"Get Yahoo! Go Now"a basıyorsunuz tel. numaranızı giriyorsunuz.

Ve, yazdığına göre (denemedim) telefonunuza bir link geliyor ve ordan indirebilirsiniz.

[Bence indirmeyin pahalıya patlar, yaklaşık 1 MB'lık dosya. Bu da size 16-17 kontöre patlar.]

MFU.

ycg35

ycg35

Üye
tam tamına 1 mblik bi dosya ama söylediin içn saol ben ordan indirmenin bi yolunu bulurum inşallah :)

isyankaronur

Üye
    Konu Sahibi
ya yuck kardeşim ablana deki bi yetim telefonu sevindirecez belki verir yahoo yetimi

zx6r

zx6r

Üye
kardeşler bende 3 tn tel var ama sadece birini kullanıyorum oda w810i ama 6300 da var onun yahoo sunu hiç bir şekilde taşıyamıyosun pc attıgın znm hata veriyo bir keresinde usb kablosuyla attım ve hata vermeden hemen çektim geldi onuda 5300 attım ama uygulamanın yarısı taşındı galiba o yüzden açılıyo ama uygulama hatası dio bulan olursa aynısını banadan haber verirseniz sevinirim

ycg35

ycg35

Üye
olmuyan isyankaronur kardeş taşınmıyor malesef bn tele gelen linki int. adres çubuuna yazdım ordanda indirilmiyor sen en iyisi kıycan kntrüne indircn hem msn varken yahoo yu napçan ki :)

gurugurusama

Üye
pff bende sildim onu şimdi geri gelmiyo :agla:agla

ycg35

ycg35

Üye
tek çözüm versiyon versiyonla birlikte tekrar yükleniyor bnm tel servise gitmişti versiyon atılması içn versiyon attıktan sonra geldi ama yinede hazıfa kartına taşınmıyor telif hakkı korumalı ama illa yahoo kullanmak istiyorsanız yahoo go yu değilde agile messenger ı kullanabilirsiniz çok hesaplı bnce bugün girdim 1 saat kntrüm bile düşmedi :D

orhan_77

bende var ama foruma nasıl atacam bana söylerseniz atarım

B16

B16

Üye
Telif hakkı olan proqramlar kopyalanıp taşınamaz bunun için versiyonu yeniden yüklemen lazım yada sana qönderecek kişinin cihazına pc suite yoluyla telefon hafızası c'ye qirip pc yoluyla kopyalayıp yollaması lazım ama c klasöründe qöründüqünü düşünüyorum sadece denemekte fayda war bende aradıqın prq war ama data cablosu mewcut deqil micro sd transflash lar çıkınca data kabloları demode oldu.arkadaslar data cablosu olan warsa bi el atın derim arkadasa kolay qele..

zakkumagaci19

Üye
al sana benden bir iyilik KENDİ UPLOADIM

_teqe_

_teqe_

Üye

Takipçi Satın Al

Üst Alt