6300 .Jar dosyaları bluetoothla gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

neyazsakki

Üye
    Konu Sahibi
6300 .Jar dosyaları bluetoothla gönderme
gönderilmiyomu acaba başka telefonlara ben bulamadım sadece işaretleyip gönder war o da göndermedi bende sadece hafıza kartıyla mı atabilirim yani:sopa:

• Beğen
Tepkiler: ferhatakkül, rıcco55, banniertuna ve 2 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gönderilmez arkadaşım çünkü dosya yöneticisi yok.

Şarklı

Üye
biz samsung telefonlar aracılığı ile atıyoruz öbür şekil atılacağını sanmıyorum

XoreS

XoreS

Üye
Aynen bnde arkadaşın samsung teLefonundan çekipte yoLLuorm...

salash01

Üye
Arkadaşlar bu konu üzerinde çok araştırdım. 6300, Xpress 5310 gibi s40 telefonlarda müzik,tema,fotoğraf vs. bluetooth ile gönderebiliyoruz başka bir telefona.
Fakat iş, program veya oyun göndermeye gelince bunu yapamıyoruz çünkü üretici tarafından izin yok ve bunu yapan bir program da mevcut değil.
Ama arkadaşın dediği gibi hafıza kartlarını değiştirerek bunu yapabiliriz. Tabiki karşımızdaki kişinin de mini hafıza kartı yuvası olması lazım.
Instantsis,mobyexplorer,fexplorer gibi programlar s60 uyumlu telefonlarda yararlı oluyor. Mesela telefonumuzda [fexplorer.sis] adlı program var. Bunun sonundaki (.sis) uzantısını siliyoruz. Bluetooth ile gönderiyoruz. Gönderdiğimiz kişi tekrar sonuna (.sis) yazıyor ve telefonuna yükleyebiliyor. Fakat s40 olan telefonlar bunu yapamıyor,nedenlerini belirttim.Ayrıca [bluetooth ile gönderilemiyor] diye bir uyarı hatası veriyor.

dmork

Üye
hayır var arkadaşlar bnm telde var karşısının bluetoothunu açıp samsung gibi onunkinede girebiliysnuz ama prgramın ismni unuttun en kısa zmnda size sölicem samsungda nasıl seçenekler dyp al diyebilysanız alabilirsiniz en ksa zmnda sölerim

--------------- Ekleme ---------------

byk bi ihtimal BT EXPLOLER de böle bişeymevcut

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya ne yapın biliyomusunuz x-plore nin uyun sürümünü yükleyin sonra jar dosyasımı diyelim onu yeniden adlandırdan mp3 yapın karşı tarafata da x-plore yi açın ve 4 tuşuan basın işte size uygulama bu kadar basit

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
sana iki yontem söylicem
birincisi samsung telefon yontemi bunu herkes biliyor
ikincisi bluetooth hack ile bunun nasıl olduğunu söylim şimdi bitane bluetooth hack programı buluyorsun bu program ile kimden promram veya oyun istiyorsan onun telefonuna giriyorsun ve dosyalarını kurcalayıp istediğini kendi telefonuna yollıyorsun bu kadar bende BT File Manager Var Onunla Yapıyorum.

AL hemen upload ettim tepe tepe kulllan

atakan25

atakan25

Üye
telefonu pc ye bağlıycan noki pc siuite yüklicen sonra nokia phone browsere gelcen kopyalayıp pcnin bir yerine yapıştıcan sonra msn den göndercen başka bir yöntem yok

ARÇELİK

Üye
bende bt file manageri yükledim çalışıo ;)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
BT File Manager program ve oyun dosyalarını görmüyorki nasıl yaptınız??

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye

yuurt

Üye
sağ olun emeğinize sağlık

target58

target58

Üye
link kırık arkadaŞ

imam1991

Üye
bu inmiyo bozuk heralde

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
hayır var arkadaşlar bnm telde var karşısının bluetoothunu açıp samsung gibi onunkinede girebiliysnuz ama prgramın ismni unuttun en kısa zmnda size sölicem samsungda nasıl seçenekler dyp al diyebilysanız alabilirsiniz en ksa zmnda sölerim

byk bi ihtimal BT EXPLOLER de böle bişeymevcut

ya olmaz onlada olmaz ben denedim.. karşıdaki oynları görüyor ama kendine atamıyosun hata veriyo oyunu çekerken...

aseton

aseton

Üye
geortg

clan_x2

clan_x2

Üye
beyler ya samsungla ya da sonyer. ıle deneyın sonler setup oarak dosyayı saklıyor____________

mckaos41

mckaos41

Üye
BT exp. yüklü dosyayı görmez sadexce setup dosyasını görür...

dmn_42

dmn_42

Üye
S40 telefonlarda cepten cebe oyun program gönderme (Çok Basit)
S40 telefonlarda birbirinize oyun program gönderme çok basit sadece bir samsung telefona ihtiyaç vardır samsung e250 en iyi malzeme olarak görebiliriz yapmanız gereken tek şey oyunları hafıza kartına atmaktır ve daha sonra samsung e250 telefonunu hafıza kart giriş yerine taktıktan sonra hafızadaki oyunlar görülecek veya açmak istediğinizde 'izin verilmiyor' yazısı çıkacak eğer başka bir S40 destekleyen telefona göndermek istiyosanız hemen oyunun üstüne gelin seçenekler diyin gönderme seçeneklerinden bluetooth diyip göndemek istediğiniz telefona gönderiniz işlem bittikten sonra karşı telefonda 'uygulama alındı' şeklinde yazı gelecek artık oyununuzu rahatça oynayabilirsiniz

Üst Alt