selocan2666
Üye
6300 ile Fotoğraf çekiminde problem..! ( yardım )
simdi ben dikdörtgen şeklinde cekmek istiyorum yani dümdüz cekiyor portre gibi 6300 larda genellikle öyle ama bide dikdörtgen cekiyor nasıl oluyorsa nasıl cekecem dikdörtgen yani samsung e250 de fln öyle cekiyo bide nokia da portre gibi çekiyor böyle cekcek program yada başka bi öneriniz varmı e250 benimkinden daha iyi cekiyo dikdörtgen cekiyo böyle yani kare şeklinde çekiyor resmi benimkisi portre olarak yanlamasına fln cekmedimmi cektim videoların ayarlarından 1600x1200 yaptım onları değiştirdim bazen 1200 fln sonra 800 600 320 160 hepsini denedim ama cekmiyor lütfen kareli cekmem için yardım
--------------- Ekleme ---------------
bakacakmısınız abilerim ya biriniz cevap yazın veya programla cekme fln yokmu foto nolur yardım yanlamasına cekiyom olmuyor herkezde oluyor bende deil ayarlarına bakıyom yok gene olmuyo version 7.21 ondanmı acaba
(( özetle bu arkadaŞ = Fotoğraf çekerken tam ekran olsun istemiyor, ( k700i gibi örneğin ) alttan üstten basık bir şekilde çekmek istiyor ))
--------------- Ekleme ---------------
bakacakmısınız abilerim ya biriniz cevap yazın veya programla cekme fln yokmu foto nolur yardım yanlamasına cekiyom olmuyor herkezde oluyor bende deil ayarlarına bakıyom yok gene olmuyo version 7.21 ondanmı acaba
(( özetle bu arkadaŞ = Fotoğraf çekerken tam ekran olsun istemiyor, ( k700i gibi örneğin ) alttan üstten basık bir şekilde çekmek istiyor ))