Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 için tv programı arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
RAZGUR
Üye
abi bulan hic mi yok ya ben birlink te görmüştüm 6300 da ve 6233 te açtı ama kontör gidiyor
berat_2008
Üye
beyler 6300 TV desteklimi
bensen34
Üye
böyle bir program çıkmadı çıksa ztn operatör sitelerinde yayınlanır ve kontör karşılığında veilirdi
maydinmaydin
Üye
çok aradım taradım bende ama 6300 için tv programı bulamadım. olsaydı şimdiye kadar çoktan bulunurdu. malesef yok. o mbit tv denen programda tv programı deyil. boşuna uğraşmayın onunla.
Real Player de işinizi görür ama internetten izlemek için tabii
menderes_45
Üye
ben buldum çok güzel bu programdan sonra herhalde televizyon alımları falan durur tüm kanallar çekiyo
lord74
Üye
6300 için En iyi Program Mbit Ondan Doğru İzleyebiliorsun ben izledim de Çokda net
serkesh
Üye
koy ***** tv neyine yetmiyo adm gibi mp4 player yokmu ya daga gzl daga şık caf caf lı kd player bok gibi
zafeer
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
java tv buyrun
poyraz_216
Üye
vallla arkdaşalar bi tane 6300 tv programı var bende çalışıyor ama telsimden baglandım cok girdim cok agır baglanıyordu turkcell hattı olanlar denesin isteyenler [email protected]
eklesinler yolluyayım
Şarklı
Üye
s40 ta tv olacağını sanmıyorum
Rude.
Üye
bande arıyom ama bR Tulru balamadım
holocaust95
Üye
bende istiyorummmmmmmmm
_-_-_-ahmet-_-_
Üye
Biri bulursa adamgibi tw programık bide bana söylesin
losen755
Üye
arkdaslar war ama tel çöküooo biraz masraf acar yanee! bulursanızda denemeyınn bence
karizmen
Kapalı Hesap
Ücretsiz Turkcell Mobil TV Var Ama...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
trenki
Üye
6300 da kızılötesi yok beyler bulamazsınız telefonumu değiştirmeq istiyorum pff