6300 için java

Sponsorlu Bağlantılar

Engin006

Üye
    Konu Sahibi
6300 için java
arklar yaa msn programını çalıştırabilmem için bunA ihtiyacım var elinizde javasız çalışan bi msn yada 6300 için java varsa paylaşırsanız sevinirim :(

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş bana da lazım da sen bana bi internet ayarlarını sölermisin kaç yerden buldum yaptım olmadı
kafana takma 6288 le aynı ayarları

Engin006

Üye
    Konu Sahibi
bari onu paylaşsaydın :S

ahmettaha

Üye
mp3 player var mı

semih9

Üye
kardeslerım bende arıyorum ama daha bulmus degilim bulan olurdsa lutfen paylassın

ycg35

ycg35

Üye
forumda agile messenger java diye bir başlık açmıştım imzamda var çok ekonomik bir msn programı mig33 bile 3110c, 5200 ve 6131 de çalışmamıştı yani bu agile çoğu java tabanlı telefonda düzgün bir şekilde çalışıyor 1 saat girdim azcık yazıştım çıktığımda 1 kntrüm gitti toplamda 30 kb fln veri kullanmışım baktım sayaçtan, eğer çalışmıyor diyorsanız biraz daha fazla kntr harcayan programsız tarayıcı üzerinden çalışan tek msn ebuddy nni wap msn i ama bunda en az 2 kntr girişte gidiyor sonra yazışmalarınızdada çok veri harcıyor :( tek tavsiyem agile ister inanın ister inanmayın bnce dünyanın en ucuz msn programı..

owafemi

owafemi

Üye
turkcell için turkcell mesenger var 6300 da çalışıyor

ycg35

ycg35

Üye
trkcll messenger 1 marta kdr bedava diye biliorum bide trkcll in 2 türlü msn i var biri 1 marta kdr üctetsiz diğeri ücretli süper şifrenle fln giriş yapıon galiba emin deilim en güzeli agile kontörü kokluyo dediğim gibi bugün girdim avea ile biliosunuz ayarları tam yapınca 60 kb 1 kntr girdim msn e 1 saat sonra çıktım 45 dk kdr geçti hala kntrüm düşmemiş :D bi bakıma bedavaya gimiş oldum zaten 1 saatte 15 kb fln harcıyor yani 4 saati 1 kntr fln yazışmalarda çok uygun yazışmalar çok az kb harcıyor belkide kb bile değil byte tır :D:D

ser_komiser

ser_komiser

Üye
kardeş telefondan internete gir. tjat.com adresine git oradan bağlanırsın msnye. ayrıca icq falan da var. hangi tel olursa olsun girio yeterki interneti olsun benden söylemesi.....

--------------- Ekleme ---------------

tjat.com fiyat tarifesini bilmiyorum ve hiç bi program istemio. net sayfası üzerinden girio ve site güvenli ben 2 senedir oradan giriom msnye

msdony

msdony

Üye
ya 6300 için hafıza kartı şifre çözme programı yada yontemı varmı bi yardım edin

deryaaa21

Üye
slm

Hellboy®

Hellboy®

Üye
arklar yaa msn programını çalıştırabilmem için bunA ihtiyacım var elinizde javasız çalışan bi msn yada 6300 için java varsa paylaşırsanız sevinirim :(
Javasız calısan bır msn programı bu nasıl bır tabır ya :D

msdony

msdony

Üye
saoll kardeş ama ben ebuddy den memnunum

serkanet

Üye
ücretlendirme ne bu tjat.com un ?

bskkk

Üye
risale i nur programı bulan olursa paylaşsın

oookkkaaannn