Kardeş ii güzelde ndn ibre hep 93 - 100 arasına gidiyo hep bölemi pki?
atakan25 Üye allah rızası için yardım edin haftlardır böyle bişi arıyordum ama temayı uygulayınca duvar kağıdı bembeyaz görünüyor lütfen yardım
allah rızası için yardım edin haftlardır böyle bişi arıyordum ama temayı uygulayınca duvar kağıdı bembeyaz görünüyor lütfen yardım
ViperRKO Üye sadik0076' Alıntı: Kardeş ii güzelde ndn ibre hep 93 - 100 arasına gidiyo hep bölemi pki? Genişletmek için tıkla ... 4cubukta 93e gder 100e döner 3cubukta 63te kalır 2cubukta 34 sanırsam 0cubukta 0da kalıyor. %1 %1 gösterme imkansız nerdeyse atakan25' Alıntı: allah rızası için yardım edin haftlardır böyle bişi arıyordum ama temayı uygulayınca duvar kağıdı bembeyaz görünüyor lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Java Desteği Lazım
sadik0076' Alıntı: Kardeş ii güzelde ndn ibre hep 93 - 100 arasına gidiyo hep bölemi pki? Genişletmek için tıkla ... 4cubukta 93e gder 100e döner 3cubukta 63te kalır 2cubukta 34 sanırsam 0cubukta 0da kalıyor. %1 %1 gösterme imkansız nerdeyse atakan25' Alıntı: allah rızası için yardım edin haftlardır böyle bişi arıyordum ama temayı uygulayınca duvar kağıdı bembeyaz görünüyor lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Java Desteği Lazım