Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 için bi resim programı
Sponsorlu Bağlantılar
msdony
Üye
Konu Sahibi
6300 için bi resim programı
6300 için bi resim programı yokmu efek vermek,düzenlemek,şekilden şekile sokmak için forumu gezdım bi kaç tane buldum fakat onlarda yarsısı inmiyor yarısıda çalışmıyor bi yardım edin ltf
bütün ayarlara her zaman sor de...programı kullanabilmen için fotograf olması gerekli programdan fotograf çekilmiyo en azından ben yapamadım programın içinden daha önce cameradan çektiğin dosyayı açıp kullanıyorsun bu kadar...
--------------- Ekleme ---------------
bunlar gibi
iskenlii
Üye
Kardeş bu program denendi Tamam dir
msdony
Üye
Konu Sahibi
tmm saol kardeş bi deneyim tşkler
iskenlii
Üye
Ya Tabi dene çaşılmassa biz burdayız
msdony
Üye
Konu Sahibi
ya iide uygulama erişimini her zaman sor yaptım giriyom resim olmasına rağmen yok gösteriyo
red_dragon_70
Üye
camera ayarlarına bi bak 320x240 olması lazım
msdony
Üye
Konu Sahibi
ok saol
dumanxtr
Üye
Vallaha merak ettim birde ben deneyim bakam niye olmuyor
yahyamamik80
Üye
kardeş bu proğramın link nerde bulamadım
hasan_k_o
Üye
saol ama ben tele attım açtın ayarlarını yaptım ama 320x240 boyutunda çektiğim resmi bulamıyorum. nereden bulabilirim nerden giriyoz resimlere yardımcı olurmusunz
saol ama ben tele attım açtın ayarlarını yaptım ama 320x240 boyutunda çektiğim resmi bulamıyorum. nereden bulabilirim nerden giriyoz resimlere yardımcı olurmusunz