6300 için %100 çalışan MSN!bu sefer olucak...

Sponsorlu Bağlantılar

kartal3893

Üye
saolasın grdaş

Levolas

Üye
kardeş sagol teşekkürler

redroseee

redroseee

Üye
pekı kaç kontor yıyo bu program ???

vulpecula416

Üye
Arkadaşlar Etoo16 arkadaşımızın söylediği yapılandırma ayarlarını yapınca
livemsn ve ebuddy bağlanıyor. ikisini de 5 dk önce test ettim.
bağlanamayan arkadaşlar belki de yapılandırma ayarlarını ekledikten sonra tekrar yapılandırma ayarlarına girip aktifleştirmemişlerdir ekledikleri gprs ayarını. onu da denedim çünkü,
"MSN Türkcell" ismiyle ekledim kişisel ayarlar bölümüne. bu eklediğimi aktifleştirmeyince net'e bağlanıyor, kontor gidiyor ama msn açılmıyor.
aktifleştirdikten sonra sorun yok.
kısacası Etoo16 arkadaşın ayarlar için yönergelerini harfiyyen yapmak gerekiyor :)

Bu arada Eto16 teşekkürler.. :)

murat_61

Üye
Ben Indireyemiyom Msn Yi Yardım Edin

tattoo_b

Üye
saolasın kardeşim

Furky0615

Furky0615

Üye
saolasında 74 kontorden 52 kaldı tamı tamına 32 kez connecting doldu tekrar doldu ama açılmadı

onmer

Üye
bu dosyaları nasıl yükleyecez telefona birsürü dosya var rar dosyasını çıkarıyormuyuz yoksa öylemi telefona atıyoruz. lütfen cevap

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

kardeş verdiğim linke bakarsan linkin sonunda (.jar) var

yani bu şu demek bu dosyayı direk atacaksın telefona. bu jar dosyasını bilgisayara indirince rar yada zip dosyası gibi görünebilir. Görünüşe aldanma. eğer linkte dosyanın sonunda (.rar yada .zip) olsaydı bu sıkıştırılmış dosya olurdu ve ozaman indirdikten sonra içinden jar dosyasını çıkarman gerekirdi. ama bu zaten jar olduğu için direk telefona göndereceksin.

arkadaşlar ebuddy yi deneyin. etonun verdiğini bende denedim önce ama sonrasında ebuddy yi buldum. daha kullanışlı. üstelik bağlanmada sorun yaşanmıyor.

etoo dostum sende ebuddy yi dene.

cemalgenco

Üye
kaç kontör gidiyo kardeş ona göre yüklicem bu arada 3110c ye oluyodur heralde demi

Unr!vaLLeD

Üye
hepsini uyguladım paket veri doğrulama başarısız ne demek ? ondan sonra da login error: write yazıyor bu nedemek yardımcı olur musunuz ? Bu arada Benim hat avea kontör olayı nasıll oluyor ücretsiz mi yoqsa ?? şiimdiden tşkrler...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeş paket veri bağlantısında sorun varsa şebekenin müşteri hizmetlerini ara ve hem hattını gprs 'e açtır hemde telefonuna gprs ayarlarını göndermelerini söyle.

42emreeren

Üye
abi ben bu linkten nasıl indircemi bilmıom yardımmmmmm

uslucocuk787

Üye
kardeş saol da ben verdigin lingi yükleyemedim lütfen yardım edermisin

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
uslucocuk kardeş. sana yazdıklarımı 42emreerene yazabilirmisin. oda indirememeiş linkten. yada buraya yaz.

uslucocuk787

Üye
kardeş herşeyi taptım gene bağlanmadı. loggin error:logger yazıyor girmiyor

cenk3097

Üye
kac kontur gidiyr ya bilen yok mu bi yazsn

kerkerez

Üye
kontör gidiyomu ya ??? :D:D:D

werov

werov

Üye
ellerine sağlık kardeş uzun zamandır arıyordum:)

dreamsboy

dreamsboy

Üye
kaç kontör gidiyo kardeş ona göre yüklicem bu arada 3110c ye oluyodur heralde demi
Arkadaşlar turkcelliler gprs bağlantınızın indirdiği bayt kadar kontür ücretlendirlio aylık 2 mb 25 kontur 10 mb 100 kontur böle gidio eğer gprs aboneliğiniz yoksa fena gidio söliim :) müşteri hizmetlerini aradınızda abone ola biliyosunuz msn için kontur gitmio ben denedim bütün ayarları harfiyen yaptım ve çalıştı hatta elimde okadar çok msn programı vardı ki hepsini tek tek denedim çoğu çalışmaya başaladı demekki bizim telefonumuzn bağlantı ayarlarını yapmamız lazımmış forumu açan kardeşim ellerin dert görmesin emeğine sağlık

Üst Alt