6300 hesap makinesi sorunu var?

Sponsorlu Bağlantılar

lodos04075

lodos04075

Üye
    Konu Sahibi
6300 hesap makinesi sorunu var?
arkadaşlar hesap makinemi kaybettim format attırmadan nasıl bulabilkirim

ajanda daydı ama şimdi yok lütfen bilen arkadaşlar cevap yazsın teşekkürler

lodos04075

lodos04075

Üye
    Konu Sahibi
Ya Neden Kimse Yardım Etmiyor

maxiburak

maxiburak

Üye
çoq ilginç bi sorun

ankaramk

ankaramk

Üye
aynı sorun bendede var ama bi çare yok tel kaçaksa büyük bi ihtimal ondan dır
:(

sanacesaret

Üye
arkadaş lar 6300 da hesap makinesi fabrika proğramı olduğu için silindimi birdaha bulamazsınız

oğlak198585

Üye
java olan hesap makineleri var pc den indir sen silmişsindir orjinalini

ardesa

ardesa

Üye
nasıl başardınız silmeyi??

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ya kutusundan çıkan cd ile bir sekranizasyon yap belki düzelir. umarım o cd yi boşuna vermemişlerdir. olmazsa servise git.

alaybeyli

Üye
AynI sorun benim başImada geLdi hala hesap makinasi yok ya

--------------- Ekleme ---------------

ArkadasLar benimkisi birden kendi kendine kapandi sonra tekrar acildi, sonra 1 hesaplik isim wardi baktigimda hesap mak. yoktu

ycg35

ycg35

Üye
nası kayboluyor anlamıyorum nokia ya baskı yapın kaybolmayan hesap makinesi istiyorum diye tabii bu işin esprisi siz en iyisi teknik servise gidin kvk genpa herneyse adamlar bi versiyon fln atsın belki düzelir garantiden yapılıyor bu işlem bnm 3110c kendine kendine kapanıp açılıyor beyaz ekran sorunu yapıyordu pzt götürdüm bugün sordum kvk ya gitmiş versiyon yüklencekmiş fln filn sizde gidip bi danışın bnce :oke:

alaybeyli

Üye
ArkadasLar ilk üretimi yapiLip piyasa sürüLen 6300`Lar bir ara topLanmisti hataLi üretimden doLayi, hatta 500 ytLmi neydi fiyatı, sonra düsüs yasanmisti fiyatindada, isthe hesap makinasi sorunu yapan 6300`Lar bizLerdekiLer, bende bugun servis için tLfncuya biraktim tLfnu versiyon yüklenecek,

Ben 6300 aLdigima pisman oLdum ama sizLeri biLmiyorum..

poyraz075

Üye
ArkadasLar ilk üretimi yapiLip piyasa sürüLen 6300`Lar bir ara topLanmisti hataLi üretimden doLayi, hatta 500 ytLmi neydi fiyatı, sonra düsüs yasanmisti fiyatindada, isthe hesap makinasi sorunu yapan 6300`Lar bizLerdekiLer, bende bugun servis için tLfncuya biraktim tLfnu versiyon yüklenecek,

Ben 6300 aLdigima pisman oLdum ama sizLeri biLmiyorum..

evet sana hak veriyorum ne kadar hesap makinem olmasada telofon güzel.ben versiyon yüklettim ama yeniden hesap makinesi kayboldu.yani işe yaramıyor kısa süreli.

ENVER_58

Üye
Hela Olsun Be Yiğidim Nasıl Sildin Senin Telefon Spotmu Oyüzden Silinmiş Olabilir Geçmiş Olsun

barbar1453

barbar1453

Üye
arkadaşlar benimde hesap makinem kayboldu ama telefon spot falan değil garantili

barbar1453

barbar1453

Üye
sanırım burada 6300 hesap makinesi sorununu çözebilecek kimse yok!!!

alaybeyli

Üye
Hela Olsun Be Yiğidim Nasıl Sildin Senin Telefon Spotmu Oyüzden Silinmiş Olabilir Geçmiş Olsun

Spot maLda garanti beLgesi ve fatura oLmaz biliyorum kardes.

Suan teLefonumda hesap makinasi war 5 gün içinde yeni versiyonuyla tekrar bana geLdi, ama 6300`dan sogudum

--------------- Ekleme ---------------

sanırım burada 6300 hesap makinesi sorununu çözebilecek kimse yok!!!

Cep hastanesinden yani servisinden baska bir yerde cözüLmes bos yere buraLara ugrasma servise ver hoca

oguzkagan92

oguzkagan92

Üye
benimde 5300 da kayboldu bu nasıl iş dayı yawwww

isgored

isgored

Üye
arkadaşlar ben neden silindiğini biliyorum benim nokia 6288 vardı çok tema yükleyip temalarımı sürekli değiştiriyordum bu hesapmakinasının kaybolmasıda temalarla ilgili bi sorun temaları sürekli değiştirirsen veya sürekli yenitema ekleyip telefona kurarsan böyle sorunlar ortaya çıkar malesef :( ama yapılcak bşy yok garantisi varsa telefonu götür onlar yaparlar mutlaka benimki garantiye veriktn sonra düzeldi zaten

degerli43

degerli43

Üye
Çok ilginç bi durum. Bende hiç olmadı çok şükür..

altug1710

Üye
aynı sorun bendede oldu birden bire kayboldu hesap makinası

Üst Alt