6300 Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kraleser

Üye
    Konu Sahibi
6300 Hafıza Kartı Sorunu
Arkadaşlar hafıza kartı çalısıyordu telefondan bilgisayara dosya atmak için bağlantı kablosunu taktım veri aktarma modu sectikten sonra veriler tasınıyor filan dedi onu iptal edince hafıza kartını birdaha görmedi yardım pls

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Konu yardım bölümüne taşındı ve aktif edildi...

daltonalp

daltonalp

Üye
bende ıptal demstm ama (tabı ıptal olmadı baska bı mjesele =P) hafıza kartını yedekleyıp bı bıcımlendr ıstersenha ya da nokıa pc uıteyı kaldır yenıden kur kesın olur kesın kesın

ser_komiser

ser_komiser

Üye
benim tel de hafıza kartını bi okuyor bir okumuyor kafasına göre takılıo

degerli43

degerli43

Üye
o kart öldü yenisini al

kaan7878

kaan7878

Üye
bende öle bi sorun yok ama sen yinede bi garantiye götür orda yapmaları lazım!!!!!!!!!

stormrider_35

Üye
Benim 6300 de hafıza kartını görüyor hafıza kartına girmeye çalıştığımda hafıza kartı biçimlenmedi falan diyo biçimliyorum tekrar girmeye çalışıyorum yine aynı şey karşıma geliyo bilgisayarda biçimlendirdim hafıza kartını değiştirdim yapmadığım şey kalmadı olmadı başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

duman_20

Üye
hafıza karını hiç okumyoo biçimlendir diyo seceneklere gidiyorum biçimlendirme cıkmıyo arkadslar bir yardım

yasin6606

Üye
benimde telefonum 6300 telefonum hafıza kartını okumuyor.daha doğrusu okuyor ama biçimlendirilmedi diyor,biçimlendiriyorum pc den yine aynı şekilde diyor lütfen yardım bekliyorum sorun teldemi oksa hafıza kartındamı ?

--------------- Ekleme ---------------

duman_20 benimde aynı sorunum varr :S

serhat1292

Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben 6300 kullanıyorum.Telefonumun hafıza kartına arkadaşlar girmesin diye şifre koymuştum.Fakat ben bunu kendi telefonumda güvenlik kodu gibi çalışacak sanıyordum.Ama öyle olmadı tabiki.Ben de çalışmayınca hiç daha denemedim.Bu süre zarfında tabiki şifreyi unuttum.Neyse daha sonra başka telefona taktım kartı hafıza kartı kodu istedi.Kendi telefonuma da takınca öyle diyor artık.Bunun bir çözümü var mı acaba

mert07ful

Üye
Benim 6300 de hafıza kartını görüyor hafıza kartına girmeye çalıştığımda hafıza kartı biçimlenmedi falan diyo biçimliyorum tekrar girmeye çalışıyorum yine aynı şey karşıma geliyo bilgisayarda biçimlendirdim hafıza kartını değiştirdim yapmadığım şey kalmadı olmadı başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen yardım...
[email protected]

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
bende 6300 kullanıyorum ve sizin belirtiğiniz problemleri yaşıyorum hafıza hartıyla ilgili sorun yaşarsanız hafıza kartını çıkarıp tekrar takın hafıza kartını taktığınız girişe biraz üfleyin tozlanmış olabiliyo hafıza kartı yine çalışmassa pc ye takın içindekileri yedekleyin telefona takın biçimlendirin yedeklediğiniz dosyaları tekrar telefona atın başka problem yaşarsanız pm atın

Üst Alt