djzeki9 Üye Benim 6300 kasa degişti arka kapak oynuyor --------------- Ekleme --------------- Pixel ölmesi var herhal ekranı kaça degişirler
Benim 6300 kasa degişti arka kapak oynuyor --------------- Ekleme --------------- Pixel ölmesi var herhal ekranı kaça degişirler
batuone Üye Benim 6300 ı v7.30 a yükselttim ama telefon açılıp kapanınca turkcell temasına dönüyor çaresi var mı acaba
Benim 6300 ı v7.30 a yükselttim ama telefon açılıp kapanınca turkcell temasına dönüyor çaresi var mı acaba
cankavgaci Üye batuone' Alıntı: Benim 6300 ı v7.30 a yükselttim ama telefon açılıp kapanınca turkcell temasına dönüyor çaresi var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Hayır yok ben heryere baktım hatta nokia'ya gidip sordum olmuyo. Ama turkcell teması fena değil hatta oldukca güzel hiç yavaşlatmıyor ve kullanışlı..
batuone' Alıntı: Benim 6300 ı v7.30 a yükselttim ama telefon açılıp kapanınca turkcell temasına dönüyor çaresi var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Hayır yok ben heryere baktım hatta nokia'ya gidip sordum olmuyo. Ama turkcell teması fena değil hatta oldukca güzel hiç yavaşlatmıyor ve kullanışlı..
storm01 Üye ya emmi benim birdayım var 6300 kullanıyo adamın gözü görmüyor onun için tam ekranda saat gösteren ekran koruyucu yokmu...:
ya emmi benim birdayım var 6300 kullanıyo adamın gözü görmüyor onun için tam ekranda saat gösteren ekran koruyucu yokmu...:
o_ğuzhan Üye 6300 nasıl format atılıo yardımcı olurmsnz ? --------------- Ekleme --------------- kardşm bndede vardı aynı sorun format at gçer
6300 nasıl format atılıo yardımcı olurmsnz ? --------------- Ekleme --------------- kardşm bndede vardı aynı sorun format at gçer
ache Üye benim telefonun şarjı 1 saatte bitiyor batarya değişti telefoncuya gitti ama düzelmedi nası düzelir bilen var mı?
benim telefonun şarjı 1 saatte bitiyor batarya değişti telefoncuya gitti ama düzelmedi nası düzelir bilen var mı?
TRANSGRESSOR Üye Konu Sahibi rica ederim oyunlar sorun değilde diğer arkların soruları var yardımcı olalım..
woltcaptain Üye ache' Alıntı: benim telefonun şarjı 1 saatte bitiyor batarya değişti telefoncuya gitti ama düzelmedi nası düzelir bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... bence hiç bataryayı falan değiştirme tel ölmüş şarjı bitmesede şarja taktığın için olmuş
ache' Alıntı: benim telefonun şarjı 1 saatte bitiyor batarya değişti telefoncuya gitti ama düzelmedi nası düzelir bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... bence hiç bataryayı falan değiştirme tel ölmüş şarjı bitmesede şarja taktığın için olmuş