6300 dan java dosyalarını bluetooth ile nasıl başka bi telefona gönderebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

20hafızalı

Üye
Jva dosyalarını göndermek için dosyanın uzantısı olan olan (jar) uzantısını örnekteki gibi örnek.jar yerine örnek.ja yaparak gödere bilirsin
budegişikligi yapabilmek için bir dosya yönetiçisi yüklemen lazım

cnr1

cnr1

Üye
Jva dosyalarını göndermek için dosyanın uzantısı olan olan (jar) uzantısını örnekteki gibi örnek.jar yerine örnek.ja yaparak gödere bilirsin
budegişikligi yapabilmek için bir dosya yönetiçisi yüklemen lazım

zeus'u kullanabilirsin

ilyas45

Üye
xplore diye bir prorgram var. güzel bir program o gönderiyor

mgk_42

Üye
malesef s40 da yokta diğer symbian işletim sistemlerinde fexplorer isimli programla göndermek mümkün

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben nasıl aticagimi biliyorum ama sadece nokia telefonlarinda denedim çok basit öncelikle oyunları hafıza kartına yollayın telefonunuzun hafıza kartını çıkarın ve hafıza kartını samsung olan bir telefona takınız(giriş yerleri aynı ama uygulamaları açmaz daha sonra seçenekler diyin gönderme yönteminden bluetoot u seçin ve uygulamaları açabilen bir tlfeye yollayın 6230i da olmaz denedim 6300 6300i 6233 6151 N serileri 3230 3250 ve daha bir çok tlf ye yollayabilirsini ben denedim sonç aldımda

ZaZuM

ZaZuM

Üye
tşk

w1olence5

w1olence5

Üye
kardesim anlatiyorum iyi dinle

--------------- Ekleme ---------------

bak simdi
baska bi tele oyun ve program atman icin sansung tele ihtiyacin var
onla senin telefonun icine gireceksin sonrada oyun ve programlari kendide akratacaksin
simdi programalr samsung a kopyalandi sonrada istedin telefona atacaksin
bu kdr basit

+ rep pLs

By Vv1olence5 saygilarla...

aliefe1907

Üye
6300 dan java dosyasını başka bir telefona gönderemezsin.6300 için dosya yöneticileri var ama gönderme seceneği yok.en iyi yöntem bir tane samsung telefon ile bluetoot eşleştirmesi yaptıktan sonra bluetoot ile 6300 içinden jar dosyasını çekmek.yani 6300 ile değilde samsung ile göndereceksiniz

w1olence5

w1olence5

Üye
hyr mümkün

herdprens

Üye
ya bana dedilerki diyelim oyunsa normalde sis. uzantılı oluyo o uzantıyı sil öyle gönderilio ama ben yapamadım bir dene bence:D

djosman25

Üye
arkadaşlar bizim bi arkadaşta var ama programı bende bulamdım ama böle bişi var

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben denedim oldu başka söze gerek yok

TOTO58

Üye
arkadşlar başka birinin telefonun girip ordan istediğiniz dosyayı alabildiğiniz bi program var onu bulun iş hallolur

Riki-Oh

Riki-Oh

Üye
hiç bi telefonda yok galiba bu bluetoothla uygulama gönderme

yağızaygün

yağızaygün

Üye
bendede 6300 var oyun atılmıyor ama tema felan atılıyor

--------------- Ekleme ---------------

programı işaretle de sonra işretlileri gönder de bukadar

salash01

Üye
  • Arkadaşlar bu konu üzerinde çok araştırdım. 6300, Xpress 5310 gibi s40 telefonlarda müzik,tema,fotoğraf vs. bluetooth ile gönderebiliyoruz başka bir telefona.
  • Fakat iş, program veya oyun göndermeye gelince bunu yapamıyoruz çünkü üretici tarafından izin yok ve bunu yapan bir program da mevcut değil.
  • Ama arkadaşın dediği gibi hafıza kartlarını değiştirerek bunu yapabiliriz. Tabiki karşımızdaki kişinin de mini hafıza kartı yuvası olması lazım.
  • Instantsis,mobyexplorer,fexplorer gibi programlar s60 uyumlu telefonlarda yararlı oluyor. Mesela telefonumuzda [fexplorer.sis] adlı program var. Bunun sonundaki (.sis) uzantısını siliyoruz. Bluetooth ile gönderiyoruz. Gönderdiğimiz kişi tekrar sonuna (.sis) yazıyor ve telefonuna yükleyebiliyor. Fakat s40 olan telefonlar bunu yapamıyor,nedenlerini belirttim.Ayrıca [bluetooth ile gönderilemiyor] diye bir uyarı hatası veriyor.

halitbaba46

Üye

SİPSİ

Üye
x-plore programını kurun arama moyoruna direk yaz onu hayırlı olsun ben kullanıyorum onu bırak telefonun kendi dosyasını bile gönderiyor

lıghtnıng

Üye
hafıza kartını e250 telefona ekle o ntelefon açamaz gonderir

Üst Alt