6300 dan java dosyalarını bluetooth ile nasıl başka bi telefona gönderebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
arkadaşalar java telefonlar java uygulamaları önceden hafıza kartında bile açamıyordu artık 6300-6233-3500vs gibi telefonlar açabiliyor biliyorsunuz daha java telefonlarda jar gönderme özelliği yok programlada olamaz zaten belki ileride jar dosyası gönderen java telfonlar çıkar artık bilemem...

lıghtnıng

Üye
göndermek istiyorsanız hafıza kartınızı çin malı bir telefona koyun öyle gönderin ben öyle yapıyorum walla çünkü aradığımız böyle program yok ki

suskun0001

Üye
bak kardeşim o proğramın sonunda .jar yazıyor demi sen bunu .ja olarak değiştir öle dene .sis olanlarıda .si olarak değişrebilirsin böylelikle blutoothla proğram alısverişi yapabilirsin kolay gelsin sitemede beklerim

evren991

evren991

Üye
telefonlarda sensör programı olması lazım

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
gönderemezsin zaten göndermek için de daha program çıkmadı

burado

Üye
yahu brakın öle bir program tabiki var siz nerde yaşıyonuz afrikada falan mı ? xD

hakow

hakow

Üye
Yha Bi Arkadaşımda Gördüm telefondan Telefona oyun Atabilior Nasıl Oluo O iş

ibrahimferhadli

Üye
S60 telefonlarda File Explorer ile oluyor mesela Nokia N73'te oluyor.

djzeki9

djzeki9

Üye
Tüm nokia modelleri java gönderemez

asdar456

Üye
atacağın tl nin bellek kartını kendi tl ne tak uygulamayı kopyala de bellek kartını seç kopyala diğer tl açar.. ben öle yapıyom kardeş...

Süleyman

Süleyman

Üye
artık böyle bir program var işte link:

--------------- Ekleme ---------------

bu programı indirdikten sonra aç telefon ve hafıza kartındaki dosyaları gösterir orada göndereceğin dosyayı seç ve menüye bas orada "send by" seçeneği var orada gönderirsin

Üst Alt