masumruk Üye 6300 2GB a kadar zaten destekliyor. eee telefonu aldığın yerede sorabilirsin. kritik bi durum yok. için rahat olsun
6300 2GB a kadar zaten destekliyor. eee telefonu aldığın yerede sorabilirsin. kritik bi durum yok. için rahat olsun
sensizim54 Üye siz beni dinleyin kaldırır hiç donma yapmaz sadece müzik çalar yavaslıyor micro nun hafıza kartını kullanıyorum no problem
siz beni dinleyin kaldırır hiç donma yapmaz sadece müzik çalar yavaslıyor micro nun hafıza kartını kullanıyorum no problem
maliakg Üye bnm arkadaş 4 gb takmış canavar gibi çalışıyo bnm 3500da 2 gb 1800 mb dolu kasmadan çalışıyo 4 bile alır 3500 nede olsa nokia
bnm arkadaş 4 gb takmış canavar gibi çalışıyo bnm 3500da 2 gb 1800 mb dolu kasmadan çalışıyo 4 bile alır 3500 nede olsa nokia
cihatgenc Üye 6300a toshibba 2gb micro sd aldım kaldıracagından süphem yok zira kendi telefonumda (6233) 1gb toshiba micro sd kulanıyorum sorunsuz calsııyor üstelik dolu olmasına ragmen hıs kasmıyor 2 gb'da biraz ksacaktır o kadar da olacak --------------- Ekleme --------------- maltasahini' Alıntı: 6300 4gb hafıza kartını destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla ...
6300a toshibba 2gb micro sd aldım kaldıracagından süphem yok zira kendi telefonumda (6233) 1gb toshiba micro sd kulanıyorum sorunsuz calsııyor üstelik dolu olmasına ragmen hıs kasmıyor 2 gb'da biraz ksacaktır o kadar da olacak --------------- Ekleme --------------- maltasahini' Alıntı: 6300 4gb hafıza kartını destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla ...