6280in Video Kalitesi Niye S.e. De Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
6280in Video Kalitesi Niye S.e. De Yok
6280 VCD formatında video çekiyormuş ama s.e. nin 2 MP lik kameralarına bakarsak nokia larınkinden daha iyi peki niye s.e. de VCD formatında çekmiyor bu yazılımsal birşey mi eğer öyle ise bunu yapmama nedenleri nedir ??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Onu bize değil S.E Mühendislerine soracaksın....!

DaRKoRaNGe

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 7 2006, 04&#58;27 PM) [post=311259]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Onu bize değil S.E Mühendislerine soracaksın....&#33;
[/b][/quote]

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 7 2006, 04&#58;27 PM) [post=311259]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Onu bize değil S.E Mühendislerine soracaksın....&#33;
[/b][/quote]

Sony-Ericsson malesef mp4 video kaydı yapabilen bir cihaz şuan da üretemiyor
Sanırım kapasiteleri yetmiyor olabilir
2. olasılık ise piyasada artık tek olduğunu düşünüyor ve milleti daha uyduruk teknolojiyle yolmaya çalışıyor
w800-w810-w900 almama nedenim 2 seçenekte belli
1- Grenli foto çekimi (bence iğrenç bir durum)
2- hala adi 3 GP video kaydı
bunun dışında bunlara önem vermesem şimdi w900 üm olurdu

Ayrıca w800 ve w810 da hala 176x220 picsel ekran kalitesi mevcut ki bu 262 bin renkli bir telefona hiç yakışmıyor (ha 65 bin 176x220 ha 262 bin 176x220 tek fark 262 binli biraz daha parlak o kadar)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ama sonuçta dediğin telefonlar parasının hakkını veriyor

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Grenli foto ne oluyor ??

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 7 2006, 04&#58;38 PM) [post=311267]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ama sonuçta dediğin telefonlar parasının hakkını veriyor
[/b][/quote]
haklısın
bende o yüzden sinir oluyorum ya
grensiz çekse nokia gibi
mp4 video kaydı yapsa
şimdiye almıştım w900i
ayrıca w900i nin harika bir ekran kaliteside mevcut

<div class='quotetop'>(zoom &#064; Apr 7 2006, 04&#58;40 PM) [post=311269]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Grenli foto ne oluyor ??
[/b][/quote]
Gren:
Fotoğrafta görüntünün yanında siyah siyah belirgin noktalara gren deniliyor.
Gren fotoğrafta çektiğiniz şahısın yüzüne yansırsa (yani yüzünde meydana gelirse)
o zaman bu kim diye kendinize soru bile yöneltebiliyorsunuz ki buda foto kalitesini öldürüyor
yıllar önce çektiğiniz bir arkadaşa yıllar sonra bakınca ya bu kimdi çok grenli yüzü tanınmıyor demeniz bile mümkün
şunuda belirtmek isterimki s.e. nin foto kalitesi aslında çok güzel ama ışığa çok aşık
yani ışık süperse nokia dan bile kaliteli foto çekebiliyor
ışık çok azsa nokia süper çekerken s.e. malesef kötü çekiyor
videoda bu durumdan nasibini alıyor
zaten 3gp kalitesi malum düzeyde düşük bide buna gren eklenince hiç hoş olmayan bir karınca savaşı izliyorsunuz ekranda

free

free

Üye
bu gren muhabbetine şöyle açıklık getireyim
arkadaş k750yi anlatırken k700iden bahsediyor gibi geldi bana

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(free &#064; Apr 7 2006, 09&#58;06 PM) [post=311411]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu gren muhabbetine şöyle açıklık getireyim
arkadaş k750yi anlatırken k700iden bahsediyor gibi geldi bana
[/b][/quote]
K700i zirvede zaten sonra K750-w800 geliyor şahsen w900 de aynı
3 telefona hatta 4 telefona adamlar aynı kamerayı kullanmışlar
w810 da var tabi 4. o

zoom

Üye
    Konu Sahibi
s.e. nin 2 mp lik kameraları bence oldukça başarılı profesyonelce çekim yapılırsa

kikaksk

kikaksk

Üye
s.e gayet başarılı...kullanıyorum çünkü...paranın hakkını veriyor yani..

zoom

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Apr 7 2006, 09&#58;25 PM) [post=311428]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
s.e gayet başarılı...kullanıyorum çünkü...paranın hakkını veriyor yani..
[/b][/quote]

Kesinlikle

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla bu soru arkadaşların dediği gibi se mühendislerine sorulmalı. ama bunun belli sebepleri şunlar olabilir: kullanılan java uygulama farklılıkları veya symbian olmamasındandır. Symbian başlangıçta bir konsorsiyumdu. Nokia, sonyericsson, siemens, samsung vb. gibi cep telefonu şirketlerinin hisseleri vardı. Örneğin siemensin tek symbian telefonunun sx1 olması siemensin symbianda %5 hissesi olmasındandır. (simeens telefonun içinde kendiliğinden Nokia diye klasör varı. Nokianın symbiandaki ağırlığını düşünün yani.)Kimse nokia kadar symbianlı telefon yapmadı. Şimdiyse hemen hemen Nokia dışında cep telefonu üreticileri symbianlı tel yapamıyor. Onlarda mecbur Java üzerine yoğunlaşıyor. Java ile de bu kadar oluyr maalesef.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
S.e kameraya önem vermiş nokianın yeni modelleri video&#39;ya önem vermiş..

Kamerada görüyoruz N70,N90 V.s K750-W800&#39;ün yanına yaklasamıyor..

Video olayındada Nseries öyle..

RockFord Fosgate

Üye
ya bence bunlar anlasıyo sen kamerayı ıyı yap bn vıdeoyu dıyolar bolece ıkısıde satıyo:)))

__Midas__

__Midas__

Üye
walla S.E müzik olayına iyice girdi ama nokia tv ile büyük çıkış yapacaktır kameralar hemen hemen aynı artık standart olmuş , burda extra özellikler alıcıyı almaya yönlendirir ki nokia n92 ile bunu başaracaktır...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Cihazlar çok kaba duruyor,fiyatlar s.e&#39;ye bakarak çok kabarık

free

free

Üye
cep telefonu diye telsiz telefon görüntüsündeki nokiayı bu sıralar tercih etceğimi sanmıyorum bende cepix
motorola-samsung olabilir belki seçimim ama nokia gibi en iyi cebi ben yaparım diyen firmaya cep telefonun cebe sığacak küçükmodelleri arttırmaya davet ediyorum
ve bence biraz şekilde çalışsınlar
7610-n70-6680-6280 dışında telefonlar dışında şekilden uzakl

6280in video dışında pek bir artısı olduğunuda sanmıyorum pek k750ye göre

RockFord Fosgate

Üye
ewet vıdeo ve ekran dısında pek bı fark yok&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt