6280-N70-W810i Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:::burak:::

:::burak:::

Üye
n70 320x240 ekranın küçültülmüş donanımına sahip symbianı kullanabilirsen n70 al yok ben fotoğraf mak. istiyorum dersen w810i al 6280 hiç tavsiye etmem çünkü n70 ve w810i den daha kötü bir telefon ayrıca w810i n70 den daha kaliteli ses çıkarıyo ama budonanımsal değil bir symbian pro ile bu sorunu kapatırsın

mservank

mservank

Üye
aslına bakarsan burada ne istediğini yazman gerekir symbian mı istiyorsun falan w810i ve 6280 in ekranı çok canlı(hatırladığım kadarıyla) n70 ise symbian en büyük artısı yani telefon aldığın zaman ekranı ne kadar canlıymış dersin felan ama ben SE almam yani büyük konuşmayayım ama madem sony de düşünüyorsun senin için symbian öenmlid değil ise w810i al ama 6280 de çok çok iyi müzik çalıyor yani ayrıca 3d ses efektlerini destekliyor maalesef ki telefon alırken en büyük sorun bu işte bir kaç telefon arasında kalıyorsun bence arkadaşlarında varsa incele iyice ama sonradan pişman olmak istemiyorsan

memocan_t

Üye
bence tartışmasız 6280 çok şekil ve kullanışlı bir telefon

zerdus

Üye
valah benim 6280 var hic memnun degilim zaten tamire verdigimdede fabrika hatasi cok oldugunu söyledi dukandaki adam surekli bozuluyor birde cok kaba bir telefon

targa911

Üye
n 80 arkadaşım güzel telefon çok yönlü kullanabilirsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
6280 bence

orhancandas

Üye
arkadaslar n 95 sıze tavsıye edrımben aldım bı bulasık yıkamıyor gerı kalan her sey var alın bakmayın arkanıza...

iyi cocuk

Üye
arkadaşlar bende de w810i var ama bugün yarın n70 ile değişeceğim

w810i nin kötü yanları:
-Kamera(se lerin kamerası çok kötü)
-symbian olmaması
-oyunların kalitesizliği
-istenilen ses kalitesi olmaması(e61i bile daha iyi)
-temalar çok sıkıcı
-ekranı küçük
-çok toz çekiyor(iyi muhafaza etmek gerekiyor)
-bluetooth yavaş
-radyo su yok gibi bi şey
-...

ve daha çok şey
sevgili arkadaşım bence n70 veya n72 onuda beyenmediysen n73 al gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt