6280-N70-W810i Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
n70 in sesi iyi diye biliyorum

amedian

amedian

Üye
walla arkadaslar ilk cıktıgında filan aldım bi sorun yok hatta bide powermp3 yukledim sitemizden cillop gibi. equalizer ayarını winanptaki gibi muzik turune veya istedigin bir sekilde ayarlayabiliyosun. bangır bangırda bagırıyo symbian diyosan usta n70 dedigim gibi onemi yoksa tabi karar senin dedigim gibi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(free &#064; Apr 7 2006, 09&#58;07 PM) [post=311412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
seçimin hayırlı olsun gökhan
[/b][/quote]

Teşekkürler

RockFord Fosgate

Üye
gokhan n70 ın herseyı 4 4 lukl&#33;&#33; sadece 2 sorunu war

1)ekran cozunurlugu
2)autofocus ve makro yok(aslında portre moduna getırınce hafıf makro oluyo)

bunların dısındA cok guzel&#33;&#33;&#33;gule gule kullan&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada N70 Sım Kartsız olarak açılabiliyor mu ?

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 7 2006, 04&#58;31 PM) [post=311263]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mp3 sorunu derken ?
[/b][/quote]
n70 in şööle bi mp3 sorunu war kulaklık çıkışı gayet ii ona laf yok&#33; ama hoparlor kötü hele rock metal dinliosan iice belirgin oluyo melodi falan yapılmıo yani bütün bası- tizi- elektroyu-bateriyi hepsini direk yutuyo ve kötü bi ses çıkıyo direk gürültü oluyo yani&#33;. bende almak istiyorum ama sırf bu beni çok düşündürüyo&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Rock Metal pek dinlemem ama benim için dert değil

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ya dediğiniz bu sorunlar olsaydı n70 nasıl yılın telefonu seçilebilirdi ki???

RockFord Fosgate

Üye
gokhan evet n70 Sım kartsız acılabılıyor&#33;

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 8 2006, 09&#58;27 PM) [post=312023]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Rock Metal pek dinlemem ama benim için dert değil
[/b][/quote]
o zaman n70 alabilirsin hayırlı olsun şimdiden.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bugün elime alıp inceledim 6280 ile ikisini gerçekten canlı olarak inceelemek başka oluyor.

Telefon SIM kartsız açıldığı için menü vs. dolaştım ve hoşuma gitti , Allah nasip eder inşallah

RockFord Fosgate

Üye
Amin dıyelım&#33;&#33;&#33;

Dark saga

Dark saga

Üye
ikisi arasında kaldıysan bence n70 derim ben

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 9 2006, 08&#58;09 PM) [post=312426]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bugün elime alıp inceledim 6280 ile ikisini gerçekten canlı olarak inceelemek başka oluyor.

Telefon SIM kartsız açıldığı için menü vs. dolaştım ve hoşuma gitti , Allah nasip eder inşallah
[/b][/quote]
6280in kızak mekanizması nasıl sence peki
okuduğum yazılarda kızak samsunglardan başarısız ve boşluk var gibi yorumlar okumuştumda

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(free &#064; Apr 11 2006, 02&#58;29 PM) [post=313519]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 9 2006, 08&#58;09 PM) [post=312426]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
6280in kızak mekanizması nasıl sence peki
okuduğum yazılarda kızak samsunglardan başarısız ve boşluk var gibi yorumlar okumuştumda
[/b][/quote]

Zaten en çok incelediğim bölge orası oldu

Bariz bir boşluk söz konusu ve kapak ile kasa arasında bastırınca boşluğu kolayca hissedebildim.Telefonun olumsuz olan tek yönü diyebilirim Fakat öyle olduğuna bakmayın; çok sağlam bir mekanizma var yani elimde kalır gibi korkmayın

Ama elimde kaldığı sürece de insan alışıyor ya boşluk vs. hikaye oluyor , rahatsız edici gibi görünse de telefonu almamak için bir sorun değil bence

free

free

Üye
cevap için sağol sen n70e karar verdin sonuç olarak yani öylemi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle

Ayrıca 6280&#39;i elime aldığım zaman kapaklı telefon olduğu için kaba geldi

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
N70 diyerek doğru karar vermişsin

sewyit

Üye
W 810 I

mu-my-alp

Üye
n7o ıcın mp3de sorunu var dıyenler utansın yaaa..

en kraltelefonu susturoyur bu alet utanın beeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

n7o alan sımdıden gelecegın secımını yapmıstır bu kadarrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt