6280 Görüntülü Konuşma (3g) Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mc_Ceza

Üye
    Konu Sahibi
6280 Görüntülü Konuşma (3g) Sorunu
Arkadaşlar nokia 6280 (s40) 3gli cep telefonu aldım. Ama Bir Sorunum Var. Hattım turkcell (şebeke değişimi yaptım). Herşeyini Onaylattırdım. Turkcelle mesaj yazıp 3g yi açtım. telefonun ekranında 3g işareti var yani.Görüntülü konuşmak istediğim kişiye seçenekler video araması olarak arıyorum. Arama başlıyor aradığım kişinin görüntüsü çok net geliyor ama benim görüntüm gitmiyor. Benim görüntüm yerine karşı tarafa pembe bir nokta gidiyor.

Acaba sorun telefondamı yoksa bazı yerlere 3g gelmediği için olabilirmi ?

Yardımlarınızı Bekliyorum.
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum muhtemelen şebekedendir ama telefonun kamerasındada arıza olabilir bi götür telefoncuya
 

larca

Üye
arkadaşım bende 6280 kullanıyorum ama bazı yerlerde 3G kapsama alanı yok ondan yani canını sıkma
 
futbol123

futbol123

Üye
bazı yerlerde 3g kapsamıyor
 

maho5558

Üye
arkadaşlar bütün 6280 lerde görüntülü konuşma sorunu var bildiğim kadarıyla karşı telefona görüntüyü göndermiyor ama karşı telefonun görüntüsünü alıyor şimdilik çözemedim ama üzerinde çalışıyorum her an çözebilirim daha sonra sizi bilgilendireceğim.
 
uguricmez

uguricmez

Üye
muhtemelen telefonunda var bir arıza.çünkü 3g kapsama alanındayım diyorsun.tanıdık bir telefoncuya danışmanı tavsiye ederim.
 

deniz_277

Üye
Evet filim bozuk 35 tl yaparlar
 
JrSparrow

JrSparrow

Üye
evet bazı yerlerde çekmiyor bendede 6280 var 3g e üye oldum bazen geliyo bazen gidiyo :D
 
mığto1

mığto1

Üye
Yok arkadaşım görüntülü konuşma yaptığın anda senin kameran kapalı oluyo ayarlara bak ve beni göster desen olacaktır tahminimce;)
 

68_CrueL_382

Üye
Arkadaşlar Bendede 6280 Var 3G Kamerası Açılmıyorsa Sorun Ekran Filminde Ama Benm Telde Şebeke Modunu UMTS Yani 3Gye Ayarlıyorum 3G Çekiyor Sonra Çekim Tamamen Düşüyor Ve Telefon Kapalı Görünüyor Sorun Ne Olabilir? Ayarları Tam Yaptım Önceden 3G ile Konuştum Ama Şimdi Bu Sorun Çıktı Önce Çekiyor Sonrada 3Gde Çekmiyor Normalde Çekmiyor.....?:vur

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bendede 6280 Var Daha Önce 3G ile Konuşmuştum Çalışıyordu Ayarları Var Ama Şimdi Telefonun Ayarlarından 3G Çekim Modunu Açtımmı 3G Önce Çekiyor Sonra ÇEkim Tamamen Gidiyor Telefon Kapalı Görünüyor 3Gyi Kapatınca Çekmeye Başlıyor Sorun Ne Olabilir.....? :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt