6280 format!

Sponsorlu Bağlantılar

novitec

novitec

Üye
    Konu Sahibi
6280 format!
arkadaşlar durum şöle telfoncu bana 2007 işletim sistemi yükledi normalde virüs alamaz yalnız sürüm değişkliği olduğu için şimdi aldı telefon kapanıyor ve açılmıyor telfoncu format atınca oluyor her defasında 1 haftalık harçlığım gidiyor kendim bi şkilde atamazmıyım? yalnız ((*3 yes on-off )) olmuyor şifreside yok yardım !:agla:agla:agla:allalla::allalla::allalla::megafon::megafon::megafon:

• Beğen
Tepkiler: sait21dosya ve calipso_anka

nori

nori

Üye
*#7370# güvenlik kodunu gir tmm'dır dostum saygılar...;9

donjuans

Üye
5300da buda olmuyor

okan595959

Üye
olmuyor format neden ya nasil olcak

byerdems

Üye
kardeş usb ile bilgisyarna bagla nokia.com dan version güncelle die bir program var onu yükle bi o programla dene benim işime cok yarıyo. içinde ne var ne yoqsa temizledi. DENEMENİ ÖNERİRİM.

robin1905

Üye
6280 telefon var arkadaşın ama güvenlik kodunu bilmiyoruz ne yapabiliriz.yardım lüften.telefoncuya gidipte 10 TL vermek işimize gelmiyor.öğrenci adam için para çok önemlidir bilirsiniz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz

denizulas

Üye
arkadaşım güvenlik kodu bana lazımdı 12345 güvenlik kodu dene bak oluyor

SSAAMMİİ

Üye
la dayının bızDe 6280 war ama caLısmıoR ekran qıDıp qeLıoR napıcamm

career_man

career_man

Üye
hard format soft formattan daha etkilidir *#3yes kapatma tuşunu üst üste dene ilk defalarda olmaması mümkün

sefa777

Üye
ya arkadaşlarr siz kımsenın lafına bakmayın 6280de *#7370# deil *#7780# dir 8280 formatı emege saygı....saygılar

ugur1990

ugur1990

Üye
tşkler sefa777

_dgncn_

_dgncn_

Üye
ya arkadaşlarr siz kımsenın lafına bakmayın 6280de *#7370# deil *#7780# dir 8280 formatı emege saygı....saygılar

bu söylediğiniz kod telefonu fabrika ayarlarına döndürüyor benim telefonum bozulmuştu bunu ve bunun gibi telefonun içindeki fabrika ayarlarına dönü çok denedim ama olmadı.sakın yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum ama bu dediğiniz genelde düzeltmiyor.

tek çare nokianın sitesinden kendi telefonuna uygun nokia software update programıdır tavsiye ederim.

frqn06

Üye
Yaa ArkadaşLarr Benım 6280im waR teL kapandıı bıdaa acıLmıyoo program atıLmasıı lazmm bendede usb kabLosuu yok nasıı yapacaz bi yardım edın Lutfen.

sevda_1985

Üye
sizin verdiniz cevapların hepsi yanlış ama ben buldum nasıl format atılcanı ama size söylemiycem

yvzbaykal

Üye
benimde aynı sorun var nolur söylermisin kimsede bulamadım :ağlarım::ağlarım:

Takipçi Satın Al

Üst Alt