6280 -6270

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_phantomlord_

Üye
    Konu Sahibi
6280 -6270
Arkadaşlar artık yeni bir cep telefonu almam gerektiğine karar verdim.
önceden n-gage mpx200 gibi telefonlar kullanmış birisi olarak busefer biraz daha para verip güzel bir telefon alma arayışına girdim ve arayışlarım beni 6280 e yönlendirdi telefon hakkında araştırmalar yaparken bir sitede bu tlefonu alan bir arakdaşın bu telefondan hic memlun olmadıgını kapağın yalama oldugunu başka birinin ise telefonu 1 kere düşürdügünü ve birdaha calısmadığını okudum buda içime şüpheler düşürdü:bilmem: ayrıca 6270 için fazla yorum bulamadım bana tek farkı öndeki kamerası gibi geldi?

telefonda symbian olmaması bir eksiklik gibi görünmekte ama symbian olmayınca daha hızlı calısması ve program kitlenmesi gibi derdi olmaz..ayrıca aynı özelliklerde symbianlı telefon arayınca n80 i buldum 1500 ytl civarındaki fiyatı oha dedirdi bana :)

özetle sorularım:

1:6270-6280 arasındaki farklar nelerdir?
2: 6280 kullanan varmı tavsiyeleri yorumları neler?
3: 6280 seviyesinde symbiana sahip aşırı fiyatı olmayanbir telefon önerecek olan varmı?

teşekkürler

soyleriletisim

Üye
6270 bence biraz kaba fakat ses kalitesi biraz yüksek.6280 kullanımı basit fakat java uygulamaları acısından pek tatminkar bulamadım.kamera kalitesi yeterli.tavsiye ederim.kullanıyorum gözüm gibi bakmam gerektigini düünüyorum.nazik bir cihaz. 6280 tavsiyemdir

teomanonur

Üye
arkadaşım 6 aydır falan 6280 kullanıyorum öncelikle şunu söyleyeyim 6270'e göre baya bi kibar yani o parayı verip ha 6270 almışsın ha symbianlı bi telefon yani boyut olarak çok iri. ama 6280 daha kibar ve sade. symbianlı diil diye çok hızlı olduğunu düşünme özellikle görüntülerini yüklediğin galeri menüsü çok ağır açılıyor haberin olsun yani bi resmi açtıktan sonra çok rahat resimden resime geçebiliyorsun ama diyelim bi resmi silmek sonra galeriye dönmek ve başka bi resmi seçmek falan baya baya zulüm...telefonun ses kaydı özelliği çok kötü onu söyleyeyim..foto kalitesi gündüz için gayet iyi ama gece pekte tatminkar değil ama bu zaten piyasadaki tüm cihazlar için aynı...ben symbiandan sıkılmış biri olarak aldım ve telefon özellikleri benim için önemliydi onun içinde şunu söyleyebilirim telefonun tipi güzel herkesin elinde yok ayrıca bataryası telefon gibi kullanırsan 4-5 günden az gitmiyor..tuşların kullanımı ses kalitesi şebeke durumu falan gayet iyi..haa şunuda söyleyeyim ekran isteristemez tozlanıyor..bir de kapak mekanzması sanırım ben çok oynadığım için ayrıca kızağının arasına toz girmiş olabileceği için olsa gerek tabi ki ilk zaman ki gibi değil..ama telefon çok narin de değil çünkü ben bi çok defa düşürdüm hala taş gibi..umarım yorumlarım faydalı olur görüşmek üzere..

__Midas__

__Midas__

Üye
6280 abim aldı ,camerası olağanüstü güzel,videosu harika ama kapak biraz sallanıyor,her an kırılacakmış hissi veriyor insana,telefon 3g destekliyor,görüntülü konuşma yaparsın o teknoloji Türkiye ye gelince,mp3 kalitesi vasatın üstü,gerisi standart telefon işte..

carandiru

carandiru

Üye
arkadaşlar bende 6270 kullanıyorum onun hakkında diyebilecegim bi kere 6280 le arasında o kadarda büyütülecek boyut farkı yok hemde bu telefonda 2 hoparlör var ve surround ses desteği verebiliyo bu telefonu aldığım günden beri tüm arkadaşlarım müzik dinlemek için sürekli telefonu istiyor tabi ki telefonda versiyon 3.81 hariç tüm versiyonlarda mükemmel ses çıkışı yapıyo zaten kamera 2 mp 6280 ile aynı yani ekisisi yok artısı çok herkesten ricam bu telefonu bi kere elinize alın ve müzik dinleyin şimdilik bu kadar... devamı gelicek

carandiru

carandiru

Üye
haa bide arkadaşlar şunu söylemek istiyorum 6270 zaten 6280 nin bi alt modeli eee o zaman neyin tartışması bu yok 6280 mi yok 6270 mi demekki 6270 6280 e kafa tutucak kadar özellikli bi tel yok tipi kötü 6280 alın falan yapmayalım herkes iice araştırsın öyle yorum yapsın

BLacKGoD

Üye
Valla bizim orda bi abi 6280 aldı yere dusurdu İlk hemen kamerası kırıldı serwise goturdu 2 mp yerine 1.3 mp takmıslar yani hassas telefon bence ii dusun seside o kadar ii diil

targa911

Üye
çok hassas tel vede iri kıyım bi makina kamera bakımından yeterli ses çıkışıda pek ii deil n73 me almaya nedersin

nc5Racer

Üye
Arkadaşlar artık yeni bir cep telefonu almam gerektiğine karar verdim.
önceden n-gage mpx200 gibi telefonlar kullanmış birisi olarak busefer biraz daha para verip güzel bir telefon alma arayışına girdim ve arayışlarım beni 6280 e yönlendirdi telefon hakkında araştırmalar yaparken bir sitede bu tlefonu alan bir arakdaşın bu telefondan hic memlun olmadıgını kapağın yalama oldugunu başka birinin ise telefonu 1 kere düşürdügünü ve birdaha calısmadığını okudum buda içime şüpheler düşürdü:bilmem: ayrıca 6270 için fazla yorum bulamadım bana tek farkı öndeki kamerası gibi geldi?

telefonda symbian olmaması bir eksiklik gibi görünmekte ama symbian olmayınca daha hızlı calısması ve program kitlenmesi gibi derdi olmaz..ayrıca aynı özelliklerde symbianlı telefon arayınca n80 i buldum 1500 ytl civarındaki fiyatı oha dedirdi bana :)

özetle sorularım:

1:6270-6280 arasındaki farklar nelerdir?
2: 6280 kullanan varmı tavsiyeleri yorumları neler?
3: 6280 seviyesinde symbiana sahip aşırı fiyatı olmayanbir telefon önerecek olan varmı?

teşekkürler
tabiiki 6280 düşünmene gerek yok:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1 senelik konu arkadaşlar yorum yapmaya değmez. Çoktan telefon alınmıştır ve eskimiştir bile. :oke:

karakas_25

Üye
arkadaşlar bence 6270 çok güzel bir tel ama biraz iri o kotü ama çok güzel erkek adam kaba telefon kullanır

18_enes

Üye
6270 kullanıyorum veee çok menunum sapa salam telefon her kes kullansın

isombabi

Üye
nokıa 6280 telefonuma bluetooth dan muzık aktrırken telefonum kendılıgınden kapandı tekrar telefonu açtıgımda kendılıgınden tekrar kapanıyor bunun sebebı nedır

cork_94

cork_94

Üye
bendede 6280 var çok iyi bi telephone yani tercih ederim istediğini yaprasın o telefonla :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt