_phantomlord_
Üye
6280 -6270
Arkadaşlar artık yeni bir cep telefonu almam gerektiğine karar verdim.
önceden n-gage mpx200 gibi telefonlar kullanmış birisi olarak busefer biraz daha para verip güzel bir telefon alma arayışına girdim ve arayışlarım beni 6280 e yönlendirdi telefon hakkında araştırmalar yaparken bir sitede bu tlefonu alan bir arakdaşın bu telefondan hic memlun olmadıgını kapağın yalama oldugunu başka birinin ise telefonu 1 kere düşürdügünü ve birdaha calısmadığını okudum buda içime şüpheler düşürdü
ayrıca 6270 için fazla yorum bulamadım bana tek farkı öndeki kamerası gibi geldi?
telefonda symbian olmaması bir eksiklik gibi görünmekte ama symbian olmayınca daha hızlı calısması ve program kitlenmesi gibi derdi olmaz..ayrıca aynı özelliklerde symbianlı telefon arayınca n80 i buldum 1500 ytl civarındaki fiyatı oha dedirdi bana
özetle sorularım:
1:6270-6280 arasındaki farklar nelerdir?
2: 6280 kullanan varmı tavsiyeleri yorumları neler?
3: 6280 seviyesinde symbiana sahip aşırı fiyatı olmayanbir telefon önerecek olan varmı?
teşekkürler
önceden n-gage mpx200 gibi telefonlar kullanmış birisi olarak busefer biraz daha para verip güzel bir telefon alma arayışına girdim ve arayışlarım beni 6280 e yönlendirdi telefon hakkında araştırmalar yaparken bir sitede bu tlefonu alan bir arakdaşın bu telefondan hic memlun olmadıgını kapağın yalama oldugunu başka birinin ise telefonu 1 kere düşürdügünü ve birdaha calısmadığını okudum buda içime şüpheler düşürdü
ayrıca 6270 için fazla yorum bulamadım bana tek farkı öndeki kamerası gibi geldi?telefonda symbian olmaması bir eksiklik gibi görünmekte ama symbian olmayınca daha hızlı calısması ve program kitlenmesi gibi derdi olmaz..ayrıca aynı özelliklerde symbianlı telefon arayınca n80 i buldum 1500 ytl civarındaki fiyatı oha dedirdi bana

özetle sorularım:
1:6270-6280 arasındaki farklar nelerdir?
2: 6280 kullanan varmı tavsiyeleri yorumları neler?
3: 6280 seviyesinde symbiana sahip aşırı fiyatı olmayanbir telefon önerecek olan varmı?
teşekkürler