Bu 6300 Ekranı 240x320mı BiLen varsa yazarsa SaoLsun .. Kibakın AeoLun emrah sana sonunda yazı yazdım seni bu sitede bu forumu ilk actıgından beri takip eden biriyim ama yazmamıştım şimdi sana buyuk tşk ediyorum telofon senin sayende hayata döndü. abi bu oyunların kaynağı neresi cok merak ediyorum bide ben senin bu oyunlarını müthiş bi şekilde düzenledim mesela oyunlar dosyasını spor yarış macera vs gibi kategorilere daha sonrada o kategorileri de sporda futnol basket tenis gibi her dosyayı böle ayırdım istersen paylaşıma sunabilirim bütün oyunların bir arada( tabi iznin olamadan sunmam)![]()
Abi ELine KoLuna,Pc'ne AdsL'ine Telefonuna ParmakLarına Herşeyine SaqLık MükemmeL Bi PayLaşım Kendi Adıma Çoq Tşk Ederim... Ama Bi Sorum oLcaq; Bn TeLden Pek AnLamam da 6300a USB aracıLıqıyLa BişeyLer Atıos İşte Ama Bu oyuna GeLince YerLi oLsn Yabancı oLsn İndiriorum 6300 MobiLe Games Yazan Yerden Ama Bi TürLü Tam Ekran oLmuo SoL üst Köşede Geçio oyunBu 6300 Ekranı 240x320mı BiLen varsa yazarsa SaoLsun .. Kibakın AeoLun
Ewt Üstad Çok ii AnLadım Herşey İçin Sana Çoq Çooo...q Tşk Ederim ...Evet 6300, 240x320 ekran çözünürlüklü bir telefondur. Tıpkı 6233, 5500, 6280, 6131 vs. gibi. Zaten sabit konularda hangi telefon hangi ekran çözünürlüğünde hepsini içeren bir konumuz var. Bilgi sahibi olmak için onu okuyabilirsin. Telefonunun işletim sistemi S40 versiyon 3, kısaltması S40 v3'tür. Ekran çözünürlüğü ise 240x320'dir. Diğer ekran çözünürlüklerinde bir oyunu telefonunda açmaya çalışırsan görüntü ya ekrandan taşar ya da ekranın çok küçük bir kısmında oyun oynarsın. Onun için 240x320 çözünürlüklü oyunlar, 6300 telefonu için tam ekrandır diyoruz. Ne eksik ne fazla. Anlatabildim mi?