Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim
Emrah Abi Çok Saol Oyun Manyağı Oldum Şu An Bu Konudan İndirdiğin Yaklaşık 600 Oyun Var Hepsini Seve Seve Oynuyorum Konu O kadar Sardıki Bu Gün Bütün Konuyu okudum Tam 73 Sayfa Hecesi Hecesine Saol Paylaşım İçin
Emrah Abi Çok Saol Oyun Manyağı Oldum Şu An Bu Konudan İndirdiğin Yaklaşık 600 Oyun Var Hepsini Seve Seve Oynuyorum Konu O kadar Sardıki Bu Gün Bütün Konuyu okudum Tam 73 Sayfa Hecesi Hecesine Saol Paylaşım İçin
Bu oyunun 3 boyutlusu henüz çıkmadı. Bu gereksiz oyunu eklemeyi düşünmüyorum. Berbat tek kelimeyle. 3 boyutlusunu bekleyin. Bunu oynayana kadar, 1-2 sayfa önce eklediğimi oynayın ya.
a_simsekk
Üye
çok teşşekkkür ederiz...
poıuyt
Üye
arkadaşlar elinize emeğinze sağlık harikasınız son yokedilecek düşman ölümdür
kzlkr
Üye
Abi süpersin, harikasın, aynen devam et. 1 hafta girmedim döktürmüşsün yine, tüm oyunları yükledim neredeyse 500 e yakın oyun indirdim. Hepsini oynuyorum. Bazılarını bitirmeme rağmen tekrar tekrar oynuyorum. Resmen arşiv yarattın bilgisayarımda TEŞEKKÜR EDERİM !!! Paylaşım lara tam gaz devam. I Love You EMRAAAAH, I Love You EMRAAAAH, I Love You EMRAAAAH, I Love You EMRAAAAH,
dallasnba
Üye
saol
QmeR_asd
Üye
Yeni bir paket hazırlığındayım dev arşiv bunlar bazılarını kullanabilir miyim ?
Ayrıca 3500c ye uyumlular
tafoc@n
Üye
saol
srknylmz
Üye
ustam eline sağlık. cok guzel olmus. yenileri cıktıkca eklersin umarım. cok tesekkurler