Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim
Sponsorlu Bağlantılar
_teqe_
Üye
özledik cidden paylaşımları
10jackal
Üye
10 numara bi konu.. tebrik ederim.. sık kullanılanlara eklediğim nadir sitelerden biri devamını diliyorum
selammm kardeşim emrah ben bu siteye yeni takılmaya başladım helal olsun senın bir eşin daha yokkk kısa ve öz bunu söyleyebilirim
ömerr24
Üye
Ya bir şey soracam ama illa cevap yazsanız benim internet sınırsız deil bu oyunların hafıza kaç
emrah44
Üye
Konu Sahibi
Tüm oyunları indirirsen sana 200 mb'a falan mal olur. Ama 496 oyunluk paketi indirmeyebilirsin. Diğerlerinden de istediğini seç artık zevkine göre.
ultraslan07
Üye
emrah kardeş özledik oyunlarını devam edecek mi söle bari
emrah44
Üye
Konu Sahibi
OYUNLARA DEVAM!!!
Emrah Gürbüz'ün Kanal 4563 mikrofonlarına yaptığı açıklamaya göre, EG YAPIM şirketi oyunlara devam edeceğini açıklamış. Yapımcı Emrah Gürbüz ilk oyununu açıklıyor...
Yaklaşık 1 mb boyunudaki bu oyun tek kelimeyle muteşem!!! İnanılmaz güzel grafikleri ve oynanışı var. Başlangıçta tek araba var ama oynadıkça yeni araba açılıyor. Bulabileceklerinizin neredeyse en iyisi! Kaza yaptığınızda araçtaki zararı görebiliyorsunuz. Ayrıca kaput bile uçabiliyor. Birçok oyun modu var. Hatta inanır mısınız, PC oyunlarındaki gibi grafik kalitesini ayarlayabiliyoruz. Eğer telefonunuz bu oyunu kasıyorsa grafik ayarlarını düşürebilirsiniz. 6233 en iyi grafik ayarlarında hiç kasmıyor.
ya sayın arkadslarm benm rpid de üyeliğim yok nasl bunları indireblrm
-2006-
Üye
tskler..... özlemisiz....;-)
emrah44
Üye
Konu Sahibi
Üyeliğe gerek yok. Linki aç, free tuşuna bas, bir geri sayım olacak, geri sayım bitince şifreyi kutucuğa gir ve download tuşuna bas, indirme başlayacaktır.
ultraslan07
Üye
saol emrah demek hala elinde oyun var aman böle devam et nazar deymesin
kemal5050
Üye
saolasın kankam
onurgirit
Üye
Tüm oyunları indirdim. Gerçekten mükemmel bir paylaşım. Ellerine sağlık @emrah44