6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

_teqe_

_teqe_

Üye
:D
özledik cidden paylaşımları

10jackal

Üye
10 numara bi konu.. tebrik ederim.. sık kullanılanlara eklediğim nadir sitelerden biri :) devamını diliyorum

speed_ugur

Üye
beyler bende var asphalt 3 3d

berenbaba

Üye
Umuraım sınavını kazanırsın kardeşim BAŞARILAR........ :oke:

brumenstory

Üye
emrah dehşetsin abi tek kelime yeter muhteşem:oke: helal olsun çoğunluk olarak 240x320 deil mi allah razı olsun:sukur:
selammm kardeşim emrah ben bu siteye yeni takılmaya başladım helal olsun senın bir eşin daha yokkk kısa ve öz bunu söyleyebilirim

ömerr24

Üye
Ya bir şey soracam ama illa cevap yazsanız benim internet sınırsız deil bu oyunların hafıza kaç

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Tüm oyunları indirirsen sana 200 mb'a falan mal olur. Ama 496 oyunluk paketi indirmeyebilirsin. Diğerlerinden de istediğini seç artık zevkine göre.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
emrah kardeş özledik oyunlarını devam edecek mi söle bari:D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
OYUNLARA DEVAM!!!

Emrah Gürbüz'ün Kanal 4563 mikrofonlarına yaptığı açıklamaya göre, EG YAPIM şirketi oyunlara devam edeceğini açıklamış. Yapımcı Emrah Gürbüz ilk oyununu açıklıyor...

Dare Rally (Bluetooth Destekli)

Ekli dosyalar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

:::RALLY MASTER PRO 3D:::

Yaklaşık 1 mb boyunudaki bu oyun tek kelimeyle muteşem!!! İnanılmaz güzel grafikleri ve oynanışı var. Başlangıçta tek araba var ama oynadıkça yeni araba açılıyor. Bulabileceklerinizin neredeyse en iyisi! Kaza yaptığınızda araçtaki zararı görebiliyorsunuz. Ayrıca kaput bile uçabiliyor. :) Birçok oyun modu var. Hatta inanır mısınız, PC oyunlarındaki gibi grafik kalitesini ayarlayabiliyoruz. Eğer telefonunuz bu oyunu kasıyorsa grafik ayarlarını düşürebilirsiniz. 6233 en iyi grafik ayarlarında hiç kasmıyor.

Ekli dosyalar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Guns Wheels Madheads 2

Güzel grafikli, zevkli bir oyun...

Ekli dosyalar

aceyp

Üye
ya sayın arkadslarm benm rpid de üyeliğim yok nasl bunları indireblrm

-2006-

Üye
tskler..... özlemisiz....;-)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Üyeliğe gerek yok. Linki aç, free tuşuna bas, bir geri sayım olacak, geri sayım bitince şifreyi kutucuğa gir ve download tuşuna bas, indirme başlayacaktır.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol emrah demek hala elinde oyun var:) aman böle devam et nazar deymesin :D

kemal5050

Üye
saolasın kankam

onurgirit

onurgirit

Üye
Tüm oyunları indirdim. Gerçekten mükemmel bir paylaşım. Ellerine sağlık @emrah44

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Teveccühlerinize layık olmaya çalışacağız. :heyo: