6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
final fight ın ilk sayfada resmi var ancak tüm sayfalara bakmama rağmen linki bulamadım ayrıca sensible soccer da varmı?

Final Fight oyununun linki ilk sayfada yer alıyor. Bulamadıysan aşağıya ekledim. Sensible Soccer'ı ekleyip eklemediğimi hatırlamıyorum ama eğer yoksa akşam eklerim.

Macera Oyunları :

porsuk773

Üye
teşekkürler dostum süper paylaşım yapmışın

Cynical

Cynical

Üye
Selamlar, arkadaşım...
Öncelikle bu güzel arşivin için çok teşekkür ederim. Baştan sona her sayfasını okudum. Belli ki epey bir emek ve zaman sarfetmişsin. Telefonum N73 olmasına rağmen, çoğu oyunu senin arşivinden download ettim. Belli ki cep telefonları hakkında da bilgi sahibisin. Ben bir kaç şey soracağım..
Birincisi, Kobe Bryant Pro Basketball benim telefonda, oyun içinde, maçın yüklenme aşamasında "Uygulanamayan istisna, program kapatılsın mı?" diye sinir bozucu bir hata veriyor. Sadece senin arşivinden değil, başka arşivlerden de download ettim, ancak sonuç hep aynı. Nedeni ne olabilir?
İkincisi, malum buradaki bütün oyunlar .jar uzantılı.. Ancak benim telefon kimi oyunlarda feci kastırıyor. (Örneğin NFS Most Wanted, NFS Carbon, Grid, etc.) .sisx uzantılı ve hem görüntü kalitesi hem de dosya boyutu fazla olan oyunlar (örneğin 7 Days, Asphalt 2 & 3 3D, Tomb Raider - Legend, Brothers in Arms, etc.) kusursuz çalışırken bu yukarıda saydığım .jar uzantılı oyunlar oynanamayacak kalitede yavaş. Ki, yükledikten sonra oynanmıyor diye sildim. Biliyorum, topiği bu değil ancak bu oyunların .sisx uzantılı versiyonlarını bulabilir miyim bir yerlerde? Çok aradım ancak hep .jar uzantılı. Şimdiden teşekkürler...

ultraslan07

ultraslan07

Üye
hadi be emrah koy şu oyunları hasret kaldık:)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, arkadaşım...
Öncelikle bu güzel arşivin için çok teşekkür ederim. Baştan sona her sayfasını okudum. Belli ki epey bir emek ve zaman sarfetmişsin. Telefonum N73 olmasına rağmen, çoğu oyunu senin arşivinden download ettim. Belli ki cep telefonları hakkında da bilgi sahibisin. Ben bir kaç şey soracağım..
Birincisi, Kobe Bryant Pro Basketball benim telefonda, oyun içinde, maçın yüklenme aşamasında "Uygulanamayan istisna, program kapatılsın mı?" diye sinir bozucu bir hata veriyor. Sadece senin arşivinden değil, başka arşivlerden de download ettim, ancak sonuç hep aynı. Nedeni ne olabilir?
İkincisi, malum buradaki bütün oyunlar .jar uzantılı.. Ancak benim telefon kimi oyunlarda feci kastırıyor. (Örneğin NFS Most Wanted, NFS Carbon, Grid, etc.) .sisx uzantılı ve hem görüntü kalitesi hem de dosya boyutu fazla olan oyunlar (örneğin 7 Days, Asphalt 2 & 3 3D, Tomb Raider - Legend, Brothers in Arms, etc.) kusursuz çalışırken bu yukarıda saydığım .jar uzantılı oyunlar oynanamayacak kalitede yavaş. Ki, yükledikten sonra oynanmıyor diye sildim. Biliyorum, topiği bu değil ancak bu oyunların .sisx uzantılı versiyonlarını bulabilir miyim bir yerlerde? Çok aradım ancak hep .jar uzantılı. Şimdiden teşekkürler...

Teşekkür ederim yorumun için.

Bu oyunların tamamı S40 v3 işletim sistemine tam uyumlu olan oyunlardır, onun için S60 ve daha üst modellerde sorun çıkarabiliyor. S40'ta çalışan S60'ta nasıl sorun çıkarır dememelisin. Bunu şöyle açıklayabilirim. Mac'te çalışan bir programın Windows'ta çalışmaması normaldir, çünkü farklı bir işletim sistemidir. Windows daha kaliteli nasıl çalışmaz diye soramayız değil mi? Telefonlar da böyle. Bu oyunlar; 6233, 6300 gibi telefona atıp direkt oynanabilen (oyunu yüklemeden) telefon modellerinde dolayısıyla kasmıyor. Ancak yükleme gerektiren telefon modellerinde kasar sende olduğu gibi. Tabi ki bunların birçoğunun senin telefonuna uygun versiyonunu bulabilirsin. Eğer özellikle istediğin oyunlar varsa ismini yaz, senin için bakınırım. Ancak .sis versiyonu değil de, senin telefonunda normal çalışacak .jar versiyonu olacaktır bulacaklarım.

Kobe Bryant oyununun 240x320 ekran çözünürlüğünde iki versiyonu var. Benim bu konuya eklediğim S40 versiyonu, daha üst versiyonunu da senin için eklerim.

Ayrıca telefonundan gereksiz programları silip, sadece sıkça oynadığın oyunları yüklemeni tavsiye ederim. S40'ların en önemli özelliği ram hafıza sorunu yaşamamasıdır. Telefon hiç kasmıyor bende.

Dilerim yanıt olabilmişimdir mesajına.

alper_24_mvp

alper_24_mvp

Üye
emrah44 kardeşim öncelikle gösterdiğin çaba ve sarfettiğin emekten dolayı sana yüzlerce kez teşekkür ediyorum.emeğine ve ellerine sağlık.benim sorum şu verdiğin oyunların tümü 6300 da oynanabiliyor mu?cevaplarsan sevinirim.:):)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah44 kardeşim öncelikle gösterdiğin çaba ve sarfettiğin emekten dolayı sana yüzlerce kez teşekkür ediyorum.emeğine ve ellerine sağlık.benim sorum şu verdiğin oyunların tümü 6300 da oynanabiliyor mu?cevaplarsan sevinirim.:):)

Valla tabi 6300'da denemedim ama birincisi 6233 ile 6300 birbirine çok uyumlu iki telefon ve 6233'te hepsi çalışıyor. :) İkincisi, konuya cevap yazan ve bizzat telefonuna yüklediğim arkadaşlardan aldığım tepkilere göre hemen hemen hepsi çalışıyor. Şimdiye kadar, şu oyun bende çalışmadı diyeni görmedim. :)

Cynical

Cynical

Üye
6500 versiyonunda sorunsuz 2 maç yaptım şu ana kadar, sağolasın... Çalışacak herhalde, biraz daha oynayayım da belli olur. Hiç olmadık yerde hata veriyor. Çalışırsa, Spurs'u şampiyon yaparız artık.. Bekle beni Lakers! :box: :sopa: :gun1: :bangin: :bottom: :kirbac: :destere: :D
Bu arada NFS'nin (ProStreet hariç) N73'e uygun versiyonları varsa elinde, onlar da makbule geçer... Hoş, ben onları forumun OS 9.1 için olan bölümünden de indirmiştim ama yine de kasmıştı telefon.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
6500 versiyonunda sorunsuz 2 maç yaptım şu ana kadar, sağolasın... Çalışacak herhalde, biraz daha oynayayım da belli olur. Hiç olmadık yerde hata veriyor. Çalışırsa, Spurs'u şampiyon yaparız artık.. Bekle beni Lakers! :box: :sopa: :gun1: :bangin: :bottom: :kirbac: :destere: :D
Bu arada NFS'nin (ProStreet hariç) N73'e uygun versiyonları varsa elinde, onlar da makbule geçer... Hoş, ben onları forumun OS 9.1 için olan bölümünden de indirmiştim ama yine de kasmıştı telefon.

İndirdiğin iki dosyanın da boyutu aynı olabilir. Mesela ikisi de 232 kb olabilir ama farklı versiyonlardır. Onun için dosya ismine bakıp da aynı versiyon dememek lazım. NFS'ye de bakarım. Hatta şimdi bakayım.

Cynical

Cynical

Üye
"KobeBryantProBasketball2008_6500_Versiyonu.jar" şu an telefonda kurulu olup çalışan. Daha "Uygulanamayan istisna" uyarısı almadım çok şükür. Yalnız, nedense OS 9.1 bölümünden indirdiğim yüksek boyutlu .jar uzantılı oyunlar da kasıntı yapıyor. İlk mesajımda yazdığım oyunlar (NFS, Grid) örneğin... Hem senin arşivinden, hemde OS 9.1 bölümündeki linklerden indirdim... Performans aynı... Acaba onlarda senin arşivden indirip mi o bölüme upload etmişler? :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
* Nfs Carbon
* Nfs Most Wanted

> Linkleri Aşağıda <

"N73 Için"

Ekli dosyalar

Cynical

Cynical

Üye
Sağol linkler için... Carbon'da bi performans değişikliği olmadı ama Most wanted kusursuz çalıştı. Ancak onda da polislerle cebelleşmekten sonuncu oluyorum hep.. Gidip biraz diğer arabaları da takip etsenize arkadaş.. Hep bana, hep bana... Emeğin için çok sağol, çok yardımcı oldun.

Maaay

Üye
final fight için saol emrah sensible soccer ı da ekleyebilirmisin ne zamandır arar dururum.teşekkürler.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Sağol linkler için... Carbon'da bi performans değişikliği olmadı ama Most wanted kusursuz çalıştı. Ancak onda da polislerle cebelleşmekten sonuncu oluyorum hep.. Gidip biraz diğer arabaları da takip etsenize arkadaş.. Hep bana, hep bana... Emeğin için çok sağol, çok yardımcı oldun.

Carbon'un diğer versiyonlarına bakarım akşam. Diğerinin çalıştığına sevindim.

final fight için saol emrah sensible soccer ı da ekleyebilirmisin ne zamandır arar dururum.teşekkürler.

Sensible'yi ekleyeceğim. Teşekkürler.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
emrah elinde oyun kalmadı gailiba :)

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
sen napmışın ya :Dsaolasın ellerine sağlık

giyaseddin

Üye
çok güzel yapmıssın ama bir onceki sayfadaki dosyaindir.net linki çalışmadı.slakter 3d yi başka nerden bulabilirim

--------------- Ekleme ---------------

emrah44 benim telefonda 5300 istersen sana link bulabilirim.oyunların hepsi çok güzel. şu real football hd sini bulursan çok iyi olur

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bir yanlışın olacak benim linklerin arasında dosyaindir.net yoktur. Hatırlamıyorum hangi linkmiş? Bir kopyalasana o linki yeni mesaj olarak göreyim. Sorun varsa düzeltelim.