Selamlar, arkadaşım...
Öncelikle bu güzel arşivin için çok teşekkür ederim. Baştan sona her sayfasını okudum. Belli ki epey bir emek ve zaman sarfetmişsin. Telefonum N73 olmasına rağmen, çoğu oyunu senin arşivinden download ettim. Belli ki cep telefonları hakkında da bilgi sahibisin. Ben bir kaç şey soracağım..
Birincisi, Kobe Bryant Pro Basketball benim telefonda, oyun içinde, maçın yüklenme aşamasında "Uygulanamayan istisna, program kapatılsın mı?" diye sinir bozucu bir hata veriyor. Sadece senin arşivinden değil, başka arşivlerden de download ettim, ancak sonuç hep aynı. Nedeni ne olabilir?
İkincisi, malum buradaki bütün oyunlar .jar uzantılı.. Ancak benim telefon kimi oyunlarda feci kastırıyor. (Örneğin NFS Most Wanted, NFS Carbon, Grid, etc.) .sisx uzantılı ve hem görüntü kalitesi hem de dosya boyutu fazla olan oyunlar (örneğin 7 Days, Asphalt 2 & 3 3D, Tomb Raider - Legend, Brothers in Arms, etc.) kusursuz çalışırken bu yukarıda saydığım .jar uzantılı oyunlar oynanamayacak kalitede yavaş. Ki, yükledikten sonra oynanmıyor diye sildim. Biliyorum, topiği bu değil ancak bu oyunların .sisx uzantılı versiyonlarını bulabilir miyim bir yerlerde? Çok aradım ancak hep .jar uzantılı. Şimdiden teşekkürler...