6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

killman18

Üye
ya tele atılmıo hata verio. sen aslında ordaki oyunların en iyilerini atsan daha iyi olur bence.ç
ünkü arşivin boyutu fazla olduğu için çoğu kiişi indirmez kardeş

hk23

hk23

Üye
Kardeş ben bu telefonu kıracam Turkcell ile internete girerken bi numarayı arayarak giriyor yani G yazısı çıkıyordu yukarıda onla giriordu şimdi telefon bağlantısıyla giriyor ve çok ağır giriyor. Avea ile giriyorum o yukarıdaki G geliyor?? MSN e giremiyorum ayarlarını yaptığım halde giremiyorum. Sign in e bastıgım anda hata veriyor sora deneyiniz diyor ERROR veriyor. Aveada sign in e basıyorum bayagı girmeye çalışıyor sonra oda aynı hatayı veriyor ama bayagı ugrasıor aveada... yardım edermisin kardeşim??
emrahtan özür dileyerek cevap vermek istiyorum cepteki.neti dene forumda var aveadan girebildim ben(yapılandırmaya girdim) varsy. yapılandr. ayarlarını cepten internet tercih edilen erişim noktasını avea internet yaptım girdi denemeni tavsiye ederim.heralde turkcell içinde aynı ayarları turkcelli denersen olabilr ama önce cepteki.net üyeliği alman lazım ki bu çok kolay sitesinden alabilirsin

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
emrahtan özür dileyerek cevap vermek istiyorum cepteki.neti dene forumda var aveadan girebildim ben(yapılandırmaya girdim) varsy. yapılandr. ayarlarını cepten internet tercih edilen erişim noktasını avea internet yaptım girdi denemeni tavsiye ederim.heralde turkcell içinde aynı ayarları turkcelli denersen olabilr ama önce cepteki.net üyeliği alman lazım ki bu çok kolay sitesinden alabilirsin

Kardeş sağolasın tam da ben onu gördüm indirdim. Bu aralar Turkcell de bişiler var yada benim telefon Turkcell ile anlaşamıyor. Avea ile giriyorum üye felan oldum yaptım zaten. Bu duyarlılığın için teşekkür ederim. Artık bende cepten girebiliyorum yaşasın :oke::oke:

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
sağol kardeş guzel bi paylaşım:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın çok Makbule Geçti

--------------- Ekleme ---------------

Bana Maneger Oynu Lazım Sende Varmı

--------------- Ekleme ---------------

yaws s40 için uzaktan kumanda programı warmı?

Menajerlik oyunlarının tamamını bu konu içerisinde bulabilirsin. S40 uzaktan kumanda programı yoktur.

ya tele atılmıo hata verio. sen aslında ordaki oyunların en iyilerini atsan daha iyi olur bence.ç
ünkü arşivin boyutu fazla olduğu için çoğu kiişi indirmez kardeş

Bu arşivi indirmek şart değil. Bundan öncekileri indirdiyseniz sorun yok. Kotası olan veya kotasız internet kullananlar indirebilir.

Kardeş sağolasın tam da ben onu gördüm indirdim. Bu aralar Turkcell de bişiler var yada benim telefon Turkcell ile anlaşamıyor. Avea ile giriyorum üye felan oldum yaptım zaten. Bu duyarlılığın için teşekkür ederim. Artık bende cepten girebiliyorum yaşasın :oke::oke:

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Evet yapılandırma ayarlarından bahsetmeyi unutmuşum.

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
teşekkürler valla makbüle geçti. ellerine sağlık

mert512

Üye
çok güzel de bana lg ke800 chocolate telefonunun oyunlarını bulabilirmisin

hk23

hk23

Üye
kardeşim önemli deil

CANPOLAT EMRE

CANPOLAT EMRE

Üye
eywallah kanka elıne saglık

alooocum

Üye
ne kadar teşekkür etsem azdır bu arşivi indiriyorum şu an senin yolladığın şu zamana kadar tüm oyunlar ebnim telefona bağlı olmamı sağladı o kadar kaliteli oyunlar var ki yani bilgisayarda yeni bir oyun çıksa bu kadar heyecanlanıp oyuna bakmamıştım telefonumdakine baktığım kadar çok sağol harikasın:oke:

erdinç177

Üye
6288 var mısn yok musn var mı acaba
?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Var mısın yok musun oyununun çıktığını bilmiyordum. Eğer varsa öyle birşey buluruz. :)

murat2323

Üye
alın var mısın yok musun hemde 240x320

strange_xxl

strange_xxl

Üye
walla bu kadar bol oyunu daha önce bir arada görmedim tskler

zxcwv

Üye
çok sağol arkadaşım

3rgun55

3rgun55

Üye
emeğine sağlık

MicRoP

MicRoP

Üye
Saol çok Makbule Geçti

ultraslan07

ultraslan07

Üye
age of empire 3 varmı dostum bulursan sevinirim

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

ultraslan07' Alıntı:
age of empire 3 varmı dostum bulursan sevinirim

Kardeş Age of Empires 3 sanırım ilk mesajdaydı. Yani bu konu içerisinde her oyunu bulabilirsin.

GAMELOFT'TAN - KO FIGHTERS

Son derece güzel bir oyun. Tabi yine Gameloft'tan...

Ekli dosyalar