emrahtan özür dileyerek cevap vermek istiyorum cepteki.neti dene forumda var aveadan girebildim ben(yapılandırmaya girdim) varsy. yapılandr. ayarlarını cepten internet tercih edilen erişim noktasını avea internet yaptım girdi denemeni tavsiye ederim.heralde turkcell içinde aynı ayarları turkcelli denersen olabilr ama önce cepteki.net üyeliği alman lazım ki bu çok kolay sitesinden alabilirsinKardeş ben bu telefonu kıracam Turkcell ile internete girerken bi numarayı arayarak giriyor yani G yazısı çıkıyordu yukarıda onla giriordu şimdi telefon bağlantısıyla giriyor ve çok ağır giriyor. Avea ile giriyorum o yukarıdaki G geliyor?? MSN e giremiyorum ayarlarını yaptığım halde giremiyorum. Sign in e bastıgım anda hata veriyor sora deneyiniz diyor ERROR veriyor. Aveada sign in e basıyorum bayagı girmeye çalışıyor sonra oda aynı hatayı veriyor ama bayagı ugrasıor aveada... yardım edermisin kardeşim??
emrahtan özür dileyerek cevap vermek istiyorum cepteki.neti dene forumda var aveadan girebildim ben(yapılandırmaya girdim) varsy. yapılandr. ayarlarını cepten internet tercih edilen erişim noktasını avea internet yaptım girdi denemeni tavsiye ederim.heralde turkcell içinde aynı ayarları turkcelli denersen olabilr ama önce cepteki.net üyeliği alman lazım ki bu çok kolay sitesinden alabilirsin

Saolasın çok Makbule Geçti
--------------- Ekleme ---------------
Bana Maneger Oynu Lazım Sende Varmı
--------------- Ekleme ---------------
yaws s40 için uzaktan kumanda programı warmı?
ya tele atılmıo hata verio. sen aslında ordaki oyunların en iyilerini atsan daha iyi olur bence.ç
ünkü arşivin boyutu fazla olduğu için çoğu kiişi indirmez kardeş
Kardeş sağolasın tam da ben onu gördüm indirdim. Bu aralar Turkcell de bişiler var yada benim telefon Turkcell ile anlaşamıyor. Avea ile giriyorum üye felan oldum yaptım zaten. Bu duyarlılığın için teşekkür ederim. Artık bende cepten girebiliyorum yaşasın![]()
kardeşim önemli deilKardeş sağolasın tam da ben onu gördüm indirdim. Bu aralar Turkcell de bişiler var yada benim telefon Turkcell ile anlaşamıyor. Avea ile giriyorum üye felan oldum yaptım zaten. Bu duyarlılığın için teşekkür ederim. Artık bende cepten girebiliyorum yaşasın![]()
ultraslan07' Alıntı:age of empire 3 varmı dostum bulursan sevinirim