6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

shacma12

Üye
Eline sağlık kardesim çok saol

playboy07

Üye
emrah abi durmak yok yola devam:yuru:yuru

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
emrah abii süpersin ya valla her zman 1 numarasın senin bu oyunların olmasa pc nin başında olmadıgım zamanlar canım sıkılırdı ama senin sayende telefonlada vakit geçiyor. Allah dert vermesin. Allah razı olsun.
bişi isticem abi. bluetooth la multi li oyun bende 1 tane pes 2009 var başka küçük bi paket koyabilirmisin buraya 240*320 çözünürlüğünde? zahmet olmassa küçük bi paket iyi olur aslında:D:D hadi kolay gelsin şimdiden sağol abi....

sivaslıyık

Üye
sağol gardaş

ekq

ekq

Üye
saol kardes müthissin

tester141

tester141

Üye
Emrah kardeş emeklerin için çok teşekkür ediyorum arayıpta bulamadığım oyunların bazılarını bu topicte buldum, allah razı olsun kardeş, senden bir ricam olacaktı java destekli telefonlar için blacklist varmı acaba yani bu programla bazı numaları engelleyebiliyorsunuz, teşekkür ederim tekrardan, iyi çalışmalar.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Yok o tarz bir program S40'larda yok. Teşekkür ederim.

woxy_21

woxy_21

Üye
baba supeersin yaww allah klavyene zewal vermesin:oke:

54cep54

Üye
müthiş oyunlar emege saygı

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::CALL OF DUTY : WORLD AT WAR:::

Ekli dosyalar

DoRM

DoRM

Üye
w00w kardeş spr sin bea
ya ben tele nası atcam bu oyunları acaba direk atsam çalısırmıııııııı_?

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
Sen insan mısın :D hLL kardesım guzeL ama bayagı bı guseL payLasım.. . basarıların devamını bekLıorum.. . heLaL heLaL

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
w00w kardeş spr sin bea
ya ben tele nası atcam bu oyunları acaba direk atsam çalısırmıııııııı_?

Bi dene istersen. :) Direkt atacaksın, yani jar dosyasının içindekileri çıkarmaya çalışma olur mu..

emre özkan

Üye
oyunlar nasıl indiriliyo

erroll30

Üye
Merhaba Emrah kardeşim. Yaklaşık olarak bir yıldır nokia 6300 telefonuma oyunları,programları...vs. data kablosuyla atıyordum. Ta ki bir hafta öncesine kadar. Bir hafta önce ne oldu bilmiyorum ama hangi bilgisayara telefonumu data kablosuyla bağlamaya çalıştımsa usb tanınmıyor diye uyarı alıyorum. Ne yapabilirim?? Ayrıca telefonumun belleği yarı yarıya dolu olarak gözüküyor. Veriler media dosyasında gözüküyor ama verilere ulaşamıyorum. Görünmeyen bu verileri telefonun belleğinden nasıl silebilirim?? Konu hakkında bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuna Mobimb isimli programla bağlan. Bu programı google da aratıp bulabilirsin, bende yok da. Bu program gizli dosyaları bile gösterir ve istediğini silebilirsin. Senin bahsettiğin dosyalar muhtemelen gizli ve temp gibi geçici bir klasörde toplanmış olabilir. Bunu bir dene.

fth_kexin

fth_kexin

Üye
eline saglik kardessss resident evil varmı ne zamandır arıyorum bırtane buldum onuda link bozuk :sn:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Konu içinde birkaç farklı versiyonu var Resident Evil'ın.. 3D de var.. Ancak hangi sayfada olduğunu bilmiyorum. Bir bak istersen. :)

ixamar

ixamar

Üye
tşkürler ellerine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim gerçekten mükemmel oyunların var tşkürler ellerine sağlık

şivan

Üye
çok teşekkürler dostum emeğine sağlık süper oyunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dehşet