yüzbaşım emrah sırf oyun sevdasına interneti talan ettim ve seni buldum önce verdiğin bütün emekler için teşekkür ederim 93 sayfanın hepsini okudum her şeyinde sağlam hiç bir hatalı link veya yazını görmedim herşey de telefonumda çalıştı bunun içinde ayrıca thanks...
yalnız bi sorun var heheh ama bende değil şimdi oyunları hanım görünce bende bende dedi ama teli samsung e 250 hiç bir şey yüklenmiyor bu konuyla ilgili bişey bilmediğinide daha önce yazmışsın bi arkadaşda bu sitede bu konuyu resimli anlatmış ama nafile olmuyor olmuyor bu konuyla ilgili bi araştırma yapabilirmisin senden ricam tekrardan emeğin için sağol kim nederse desin çok başarılı olmuş herşey sağol..........
--------------- Ekleme ---------------
he bu arada 5310 javanın her çözünürlüğünü destekliyor galiba ne yüklediysem çalıştı 240x320 ve üstü çözünürlükler de açılıyor bilgi olsun die yazdım
Şimdi bazı şeyleri hanımından gizli yapmalısın, bu kadar şeffaflık kötü oluyor gördüğün gibi.

E250'ye oyun yükleniyor bildiğim kadarıyla ancak çok karışık. Sitede anlatılan yol aslında herkesin kullandığı bir yol. Neticesinde olumlu sonuç veriyor mu bilmiyorum, çünkü ne gördüm ne duydum. Ama istersen o yolu dene. E250'ye oyun yüklemektense senin telefonundan arasıra oyunları oynatman daha mantıklı geliyor.

Çünkü E250 java uygulama konusunda en problemli telefon. Bir de şu Çin malı TV'li telefonlar var. Yorumun için teşekkür ederim. Linkler hiç silinmiyor ve silinmeyecek. Piyasada daha ufak tefek çok oyun var ama kaliteli olmadıkları için pek eklemeyi uygun görmüyorum. Konuyu takip etmenizde fayda var. Tekrar teşekkürler.