6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

g777murat

g777murat

Üye
emrah abi geri dönüyorrr...:):)

handful1907

handful1907

Üye
çok ama çok güzel bir paylaşım devamını bekleriz...:oke:

kzlkr

Üye
emrah abi geri dönüyorrr...:):)

gereksiz mesajlarla kirletmeyelim şurayı yani hiç gereği yok bunlara mesajını yaz iyi güzel hoş ama her 2 mesajda birde olmaz ki laf kalabalığı sırf mesaj sayısı olsun :nono:

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol........

g777murat

g777murat

Üye
gereksiz mesajlarla kirletmeyelim şurayı yani hiç gereği yok bunlara mesajını yaz iyi güzel hoş ama her 2 mesajda birde olmaz ki laf kalabalığı sırf mesaj sayısı olsun :nono:

sananne be istediğim kadar msj atarım konu sennmi rütben kadar konuş

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmeyelim lütfen.

team

team

Üye
yüzbaşım emrah sırf oyun sevdasına interneti talan ettim ve seni buldum önce verdiğin bütün emekler için teşekkür ederim 93 sayfanın hepsini okudum her şeyinde sağlam hiç bir hatalı link veya yazını görmedim herşey de telefonumda çalıştı bunun içinde ayrıca thanks...
yalnız bi sorun var heheh ama bende değil şimdi oyunları hanım görünce bende bende dedi ama teli samsung e 250 hiç bir şey yüklenmiyor bu konuyla ilgili bişey bilmediğinide daha önce yazmışsın bi arkadaşda bu sitede bu konuyu resimli anlatmış ama nafile olmuyor olmuyor bu konuyla ilgili bi araştırma yapabilirmisin senden ricam tekrardan emeğin için sağol kim nederse desin çok başarılı olmuş herşey sağol..........

--------------- Ekleme ---------------

he bu arada 5310 javanın her çözünürlüğünü destekliyor galiba ne yüklediysem çalıştı 240x320 ve üstü çözünürlükler de açılıyor bilgi olsun die yazdım

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
yüzbaşım emrah sırf oyun sevdasına interneti talan ettim ve seni buldum önce verdiğin bütün emekler için teşekkür ederim 93 sayfanın hepsini okudum her şeyinde sağlam hiç bir hatalı link veya yazını görmedim herşey de telefonumda çalıştı bunun içinde ayrıca thanks...
yalnız bi sorun var heheh ama bende değil şimdi oyunları hanım görünce bende bende dedi ama teli samsung e 250 hiç bir şey yüklenmiyor bu konuyla ilgili bişey bilmediğinide daha önce yazmışsın bi arkadaşda bu sitede bu konuyu resimli anlatmış ama nafile olmuyor olmuyor bu konuyla ilgili bi araştırma yapabilirmisin senden ricam tekrardan emeğin için sağol kim nederse desin çok başarılı olmuş herşey sağol..........

--------------- Ekleme ---------------

he bu arada 5310 javanın her çözünürlüğünü destekliyor galiba ne yüklediysem çalıştı 240x320 ve üstü çözünürlükler de açılıyor bilgi olsun die yazdım

Şimdi bazı şeyleri hanımından gizli yapmalısın, bu kadar şeffaflık kötü oluyor gördüğün gibi. :D E250'ye oyun yükleniyor bildiğim kadarıyla ancak çok karışık. Sitede anlatılan yol aslında herkesin kullandığı bir yol. Neticesinde olumlu sonuç veriyor mu bilmiyorum, çünkü ne gördüm ne duydum. Ama istersen o yolu dene. E250'ye oyun yüklemektense senin telefonundan arasıra oyunları oynatman daha mantıklı geliyor. :) Çünkü E250 java uygulama konusunda en problemli telefon. Bir de şu Çin malı TV'li telefonlar var. Yorumun için teşekkür ederim. Linkler hiç silinmiyor ve silinmeyecek. Piyasada daha ufak tefek çok oyun var ama kaliteli olmadıkları için pek eklemeyi uygun görmüyorum. Konuyu takip etmenizde fayda var. Tekrar teşekkürler. :)

daniel25

daniel25

Üye
:::PES 2009:::
'Konami'den'

Sanki oynanış geriye gitmiş, çok fazla güzellik yok. Ama yine de güzel bir oyun.

Grafikler daha iyi gol atması biraz zorlaştırılmış daha iyi bi oyun beklerdim ama yinede güzel emeğine sağlık

yugi_alexis

Üye
valla 1. sayfada n 93. sayfaya kadar eksiksiz baktım cok guzel seyler var 6300 black'ime deneyeceğim.Emrah arkadasim basarılarının devamını diliyorum.coooookkkk tesekkür ediyorum:oke::oke::yuru:kop::ehe:):sn::oke:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
saol emrah abi

g777murat

g777murat

Üye
abi nba live 2009 çıktı mı veya ne zaman çıkar?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kasım ortası gibi çıkar inşallah.

g777murat

g777murat

Üye
benm telefon zaten 3d oyunları açmıyor inşallah 2d si de olur

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Far Cry 2
Gameloft'un

Gayet güzel bir oyun. Bence deneyin. Zaten Gamloft oyunu...

Ekli dosyalar

g777murat

g777murat

Üye
ben bunu pcde bitirmiştim harika bir oyun inş telde de öyledir

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
dostum ellerin dert görmesin

KuralsizN

Üye
Abi her şey için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık ileride de güzel oyunlarını bekliyorum.

alooocum

Üye
emrah abi sen bizim herşeyimizsin konunun başından beri takip ediyorum kusura bakma çok teşekkür edemedim bazı mesajlarda laf kalabalığı yapmayın yazıyodu da ama şimdi sana çok teşekkür ediyorum ve şu pes 2009,real football2009 un multiplayer leri çok süper böyle birkaç oyun daha bulabilirsen çok sevinirim emrah abi çok saol herşey için

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeş. Konumuz kasım ayının sonuna kadar aktiftir. Kasımdan sonra belki arasıra içerik ekleyebilirim.