6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
bende E250 var onun oyun nasıl yüklendiğini biliyonmu? haber ver:(

klasniç

klasniç

Üye
eline emeğine sağlık süper bi çalışma

hardcore251

Üye
ya üstat ellerine sağlık mükemmel oyunlar war ancak bende rapidshare çaışmıyor ya error veriyo buna bir çözüm bulabilir misin

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::TIGER WOODS PGA TOUR 2009:::

Çok yakında sizlerle...

kelebek01

Üye
kardes 6233 oyunları 6300 a oluyo die duydum nerden duyduğumu bi hatırlarsam grtlağına yapışacam olmuyo rica etsem 6300 oyununada bakabilirmisin okey ve bilardo özellikle düzgün çalışsında tam ekran olmasada olur :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
kardes 6233 oyunları 6300 a oluyo die duydum nerden duyduğumu bi hatırlarsam grtlağına yapışacam olmuyo rica etsem 6300 oyununada bakabilirmisin okey ve bilardo özellikle düzgün çalışsında tam ekran olmasada olur :D

Evet 6233 oyunları 6300'a oluyor. Olmadığını da nerden çıkardın. Bu konudaki belki % 90 oyun senin telefonunda da çalışıyor.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::TIGER WOODS PGA TOUR 2009:::

:::Gameloft NBA PRO BASKETBALL 2009:::

Oyun 2008 ile tamamen aynı, sadece oyuncuların isimleri değişik. Biraz geliştirme bekliyordum ama olmadı. Tabi oyun yine güzel.

:::Contr Terrorism 3D:::

:::Croc Hunter: Operation Rescue:::

Ekli dosyalar

yokum1

Üye
müthiş tşklr kardeş

--------------- Ekleme ---------------

:oke::yuru

giyaseddin

Üye
emrah abi sana bişey sorcam . Sende mosh.nokia.com acılıyormu? Orda iyi oyunlar vardı

Fage

Üye
En son 58de kaldım.

giyaseddin

Üye
EMRAH ABİ BENDE İLK SAYFADAKİ SPOR OYUNLARI FİLAN SAVE YAPMIYO COZUMU YOKTUR DEĞİL Mİ?
:mahcup:

g777murat

g777murat

Üye
emrah abi(abi diyorum 11 yaş var :d)senden bi ricam olucak benm tel g777 s60 v2 çalıştırıyor genelde şöle küçükte olsa 2008-2009 model 10 oyunluk bi paket yapsan büyük iilik yapmış olursun...şimdiden tşk

ha bide profile nasıl dosya koyuyosun onu sölesen şimdiden tşk...

SUPER PAYLAŞIM

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah abi(abi diyorum 11 yaş var :d)senden bi ricam olucak benm tel g777 s60 v2 çalıştırıyor genelde şöle küçükte olsa 2008-2009 model 10 oyunluk bi paket yapsan büyük iilik yapmış olursun...şimdiden tşk

ha bide profile nasıl dosya koyuyosun onu sölesen şimdiden tşk...

SUPER PAYLAŞIM

NBA Pro Basketball 2009'un senin telefonuna uyan versiyonunu upload ettim. Bir dene olursa başka oyunlar da eklerim.

Ekli dosyalar

abidik11

Üye
tek kelimeyle mükemmel paylaşım ellerine sağlık başka sözüm yok valla... :thumb:

:oke:

giyaseddin

Üye
yoo cok guzel oyunlar var telefondaki oyunların yuzde 60 bu arsivden ama arastırma yapmakta lazım sen bu oyunları nerden buluyosun sonucta kendi arsivinden degil degil mi yani merak ettigim icin sordum:D

biraz karısmıs ozur dilerim

hatta bu zamana kadar gordugum en guzel arsıv. bide bisey sorcam fifa 2009 un 320 240 ını bulabılır mısın bu sıte de 1 2 tane varda onların ekran boyutları kucuk

BU ARADA TİGER WOODSUN 3D SİNİ BULDUM.

http://www.maxicep.com/attachments/14611d1222645928/ http://www.maxicep.com/attachments/14612d1222645928/ http://www.maxicep.com/attachments/14613d1222645928/

http://www.maxicep.com/attachments/14614d1222645928/

EMRAH ABİ İSTE BOYULE SEYLERE YARIYO

scent of dewil

scent of dewil

Üye
thankss..
:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
yoo cok guzel oyunlar var telefondaki oyunların yuzde 60 bu arsivden ama arastırma yapmakta lazım sen bu oyunları nerden buluyosun sonucta kendi arsivinden degil degil mi yani merak ettigim icin sordum:D

biraz karısmıs ozur dilerim

hatta bu zamana kadar gordugum en guzel arsıv. bide bisey sorcam fifa 2009 un 320 240 ını bulabılır mısın bu sıte de 1 2 tane varda onların ekran boyutları kucuk

BU ARADA TİGER WOODSUN 3D SİNİ BULDUM.

EMRAH ABİ İSTE BOYULE SEYLERE YARIYO

Google'da arama yapmasını iyi bilirsen herşeyi bulursun.

Fifa 2009'u aşağıdaki linkten indirebilirsin. Ayrıca verdiğin Tiger Woods oyunu galiba S40 V3 değil, çünkü uygulama hatası veriyor bölüm geçince.

Not important.. :P: