bende E250 var onun oyun nasıl yüklendiğini biliyonmu? haber ver![]()
ya üstat ellerine sağlık mükemmel oyunlar war ancak bende rapidshare çaışmıyor ya error veriyo buna bir çözüm bulabilir misin
kardes 6233 oyunları 6300 a oluyo die duydum nerden duyduğumu bi hatırlarsam grtlağına yapışacam olmuyo rica etsem 6300 oyununada bakabilirmisin okey ve bilardo özellikle düzgün çalışsında tam ekran olmasada olur![]()
aşağıdaki sayfaya bakmanız sorununuza çözecek size yardımcı olacaktırbende E250 var onun oyun nasıl yüklendiğini biliyonmu? haber ver![]()
emrah abi sana bişey sorcam . Sende mosh.nokia.com acılıyormu? Orda iyi oyunlar vardı

EMRAH ABİ BENDE İLK SAYFADAKİ SPOR OYUNLARI FİLAN SAVE YAPMIYO COZUMU YOKTUR DEĞİL Mİ?
![]()
emrah abi(abi diyorum 11 yaş var :d)senden bi ricam olucak benm tel g777 s60 v2 çalıştırıyor genelde şöle küçükte olsa 2008-2009 model 10 oyunluk bi paket yapsan büyük iilik yapmış olursun...şimdiden tşk
ha bide profile nasıl dosya koyuyosun onu sölesen şimdiden tşk...
SUPER PAYLAŞIM

yoo cok guzel oyunlar var telefondaki oyunların yuzde 60 bu arsivden ama arastırma yapmakta lazım sen bu oyunları nerden buluyosun sonucta kendi arsivinden degil degil mi yani merak ettigim icin sordum
--------------- Ekleme ---------------
biraz karısmıs ozur dilerim
hatta bu zamana kadar gordugum en guzel arsıv. bide bisey sorcam fifa 2009 un 320 240 ını bulabılır mısın bu sıte de 1 2 tane varda onların ekran boyutları kucuk
BU ARADA TİGER WOODSUN 3D SİNİ BULDUM.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EMRAH ABİ İSTE BOYULE SEYLERE YARIYO
thankss..
![]()