6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
eyw çok saol sıkılıyorum bende bazen gece yatınca uykum kaçıyo hep aynı oyunlar sıkılıom gerçekten saol.

--------------- Ekleme ---------------

saol kardesım

Biz sıkıntıları geçiririz. :)

Mayk29

Mayk29

Üye
Bu Assassins creed baska oyunu yokmu yaww cok güzel bir oyun yaaw veya ona benzer bir oyun veya oyunlar...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Beowolf var ona benzeyen. Bu konu içindeki oyunlar piyasanın en kaliteli oyunlarıdır. Kotan varsa çekinmeden indir.

gizo

Üye
ellerin dert görmesin sağol birde şu sertifikam bir gelse beklemedeyim

Mayk29

Mayk29

Üye
Söylediğin oyunların hepsi zaten bu konu içerisinde verilmiştir. Bence daha farklı oyunları versen daha faydalı olursun. Herkes aynı oyunları upload edip duruyor. Ne bileyim, arkadaşlar bazen bazı oyunlar istiyor. Ben bulamıyorum, belki sen bulursan onları eklersin yani kardeş.

Nate Adams FreeStyle MotoCross

Harika bir oyun! S60 oyunudur ama 6233'te çalıştı. Diğer S40'larda da çalışır büyük ihtimal. Mutlaka indirin. Gravitiy'nin gelişmiş versiyonu. Üstelik kaybettiğinizde oyun baştan başlamıyor, kaldığı yerden devam ediyor. S30'da Moto Maniacs, S40'ta Gravity ve son olarak da S60'ta bu oyun türlerinin en iyisidir.

LİNK :

İŞTE 3 SÜPER OYUN DAHA, ÜSTELİK BİRİ "TÜRKÇE"

Stalker 3D

Diamond Twister
Gameloft'un
(Harika!)

Fishlabs Cloud Commander (Türkçe)

Bu 3 oyunu hemen indirin :

Bu oyunlarin linkleri kırılmış düzeltirmisin

MAU MAU

Konu ile alakası yok. S60 oyunudur. Java değil .sis'tir. Aşağıdaki telefon modellerinde çalışır. İstek üzerine koydum.

S60 v3 :
Nokia N71/N73/N80/N92/N95/E60/E61/E65/E70/5500

LİNK :

Arkadaşlar malesef bu konuyu bazı maxicep üyeleri alıp başka yerlerde benim konup diyip yayınlıyorlar ki bir tanesi başka bir sitenin yöneticisi. Eminim diğer maxicep konuları da çalınıyordur. Ben o arkadaşları, eğer bu sitede de aynı nickte iseler yöneticilere bildireceğim az sonra. Verdiğimiz emekleri boşa çıkartmam. Kimseye de hakkımı yedirmem bu böyle biline. Lafın gideceği yer bellidir.

Bu oyunun S40 V3 olani olsa ne süper olur ama yaaw cok güzel oyun

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunlarin linkleri kırılmış düzeltirmisin

Bu oyunun S40 V3 olani olsa ne süper olur ama yaaw cok güzel oyun

Kardeş bende kırık link olmaz da bu oyunları o siteye galiba bir ara Rapid kapalıydı onun için upload etmişim özür.. İşte şimdi kırılmayacak linkler :

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mau Mau'ya bakarım, javası varsa eklerim.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
saol emrah abi

cengz06

Üye
bakalım

Mayk29

Mayk29

Üye
Eyvallah Emrah kardes

tuafed

Üye
Takdire şayan bir paylaşım ellerine sağlık. Hepside de dediğin gibi kaliteli oyunlar. Ama telefonumun ömrünü kısaltıyorsun! Sana biraz kızgınım. (;

ultraslan07

ultraslan07

Üye
'Need For Speed Underground 3D' bu oyunu s40 lar için olanı varmı?

recepivedik99

Üye
helal valla süper

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
FISHLABS'TAN GLADIATOR! HARİKA BİR 3D OYUN!!!

Oyun tek kelimeyle harika, grafikler muhteşem, işte Gladiator!

Ekli dosyalar

giyaseddin

Üye
Fish labs in az oyunu var ama hepsi guzel benim ozellikle galaxi on fire oyunu hosuma gitti

megali

Üye
slmlar ben ilk kez giriyorum bu siteye bundan önce yabancı sitelerden arıyodum oyunları ama bu siteyi görünce dünyada birici heralde dedim çünkü en az 100 yabancı siteye girdim oyun için ama hiç istediğim oyunları bulamadım burda tık karşına çıkıyor.çok teşekkürler gerçekten samimi söylüyorum varolun bu arada 6233 ün tam ekran açacağı mario oyunu da koyabilirseniz sevinirim

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
slmlar ben ilk kez giriyorum bu siteye bundan önce yabancı sitelerden arıyodum oyunları ama bu siteyi görünce dünyada birici heralde dedim çünkü en az 100 yabancı siteye girdim oyun için ama hiç istediğim oyunları bulamadım burda tık karşına çıkıyor.çok teşekkürler gerçekten samimi söylüyorum varolun bu arada 6233 ün tam ekran açacağı mario oyunu da koyabilirseniz sevinirim

Teşekkür ederiz yorumun için. Konuyu takip etmeye devam et. Dünyanın bir çok yerinden bir ekip araştırma yapıyor :P: bu oyunlar için ve her bulunan oyun konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecek. İstediğin oyuna bakarım.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Leo Messi - GOAL!

Oyuncular büyük görünüyor bu yönü güzel.. Topu Messi'ye atmaya çalışın ve sadece 5 tuşuyla hem çalım atın hem de şut çekin.. Real Football ile kıyaslamayın, kendi içinde değerlendirin. Alternatif futbol oyunu arayanlar için..

Ekli dosyalar

erdi58

erdi58

Üye
saol kardes oyunlar cok guzel

hakki1010

hakki1010

Üye
Helal Olsun Harika Oyunlar...