6233 KD player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
6233 KD player
arkadaşlar 6233 kd player yükledim müzikleri buluyorum gösteriyorum buraya kadar herşey tamam ama sonra play dediğimde müzik çalmıyor ve hata veriyor. Bilen arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen

sercu

sercu

Üye
Valla aynı sorun bende de var ben bi çare bulamadım. bana da bi zahmet :sos

gncfth

gncfth

Üye
Aynı Sorun Bendede Var Acil Yardımmmmm

sercu

sercu

Üye
Çare yok uyumlu değil o tüm ayarlarını yaptım ama çalışmıyo arkadaşlar boşuna yüklemeyin bu programı.Herkese duyrulur...

murat2323

Üye
bende de aynı sorun

ycg35

ycg35

Üye
ya ben bu kd nin 240x320 ekran uyumlu wmp temalısını buldum ama tüm ayarlar yapılı olmasına rağmen program kendisi hata veriyor dosya yürütülemiyor gibi bi hata :ss

nokia5300

nokia5300

Üye
beyler bnde awr kullanıorum ilk başta müzik ekjleyemedigim için hata veriodu ekleyince calıstı

--------------- Ekleme ---------------

yapamazsanız özel mesaj atyın

murat2323

Üye
olmuyor neden kaynaklanıyor bu acaba bazılarını çalıyor bazılarını çalmıyor

dumanxtr

dumanxtr

Üye
bende var çok güzel çalışıyor ama bazı mp3 leri seçiyor arkadaşalar misal dönüştürülmüş mp3 olmayacak orjinal olcak birde direk çalmaz çalma listesine yüklemeden çalmıyor ...
hı kullanışlımı diye sorarsan bana göre idare eder 5 üzerinden 4 verim çünkü bir sorunu daha var temadan çıktıgında direk kapatıyor yani müzik dinlerken başka işlem yapamazsın...:huhu:

BJKALİ

Üye
arkadaşlar programı açmadan önce seçenek, veri erişimine girin veri ekle ve düzeldi her zaman sor yapın

kralsamsunlu

Üye
birde türkçe karakterli mp3lerde hata veriyor bilgilerinize

m2sah

m2sah

Üye
bu program sony erricson'a göre yapılmış bende de 6233 var çok denedim orjinal müzikleri çalıyo yani telefonu ilk aldığım zaman ki kendinde bulunan müzikleri anlıyacağınız. kendi mp3 çaları kat kat daha üstün be...:)

degerli43

degerli43

Üye
bence de en iyisi kendi müzik çaları

rojinam

Üye
bu ne saçmalıktır yavv kusura bakmayın arkadaşlar büyük harfle yazdığım için şu hale bak ne desen herşeye program bulmuşlar ama 6233 için bi video oynatıcı yapamadılar vallahi yakıştıramadım bu programları yapanlara...

djkurdsh

Üye
:(yaw süper bi program ama açmıyor tüh!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kütüphanesini başdan güncelle sorun geçer :)

fth_kexin

fth_kexin

Üye
akadaslar 6233 o programı desteklemiyor ugrasmayın :dance::destere:

jatvalca

jatvalca

Üye
6233 ün kendi müzik çaları bence kd playerden daha iyi bence kendi müzik çalarını kullan

zafeer

Üye
çok güzel fikir ama olması gerekiyor gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt