6233 format atma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

rojınam

Üye
slmben bir tane biliyorum öncesim kart ve hfıza kartı çıkartın *3yes tşuna basın ve tlf acma dügmesine basın sakın elin kaldrmayın 1 dk. bekleyin hayırlı olsun

amedli_12

amedli_12

Üye
kardeş senden rica etsem bana güvenlik kodumu kırırmısın ama kesin kırılacak generate filan deil olmuor marka 6233 telimide verim 05314930255 oke lütfen

zekakupu529

Üye
benim tel 6233 telefonda hiç dosya yok sadece nokia tema ve nokia.mp3 var başka bişey yok ama boş hafızayı 1,2 mb gösteriyor ve herhangi tema uyguladığımda yeterli hafıza yok diyor

pakorumlu

Üye
sayın muhtarturk benimde telefonum devamlı açılışta reset atıp sonra kapanıyor.siz bunula ilgili bir bilgi edindiniz mi ? ne yapmak lazım sizce?

summmer

Üye

her türlü format, düzenleme işlemi için yardımı olabilecek bir program

--------------- Ekleme ---------------

her türlü format, düzenleme işlemi için yardımı olabilecek bir program

sucuhasan

Üye
kardeş telefon tema
yükleyince kapanıp açılmaya başladı 5 kez açıldıktan sonra kapanıyor ne yapalım
tel 6233 ensonunda çarpacam yere

yinede eline saglık

telefona yakın zamanda format attırmıştım sıktı ama
550 ytl vermiştim kar fur malı
,

:off:

muhu123

Üye
6233`ün telefon hafızasına nasıl format atılıyor bana yardımcı olurmusunuz

saat1254

saat1254

Üye
arkadaşlar 6233 aldım 4 hafta kullandım bir tema yükledim ve telefonu açıyorum 2 sn menüde duruyor ve sihay bir çizgi telefonun ortasından geçiyor ve tel reset atıyor hemde 3-4 kez ondan sonra tel kapanıyor *#7780# yapıyorum fabrika ayarlarına dönülsün mü diyor evet diyorum ve güvenlik kodunu istiyor emrullah yazacakken tekrar reset atıyor ve yazamıyorum bunun sorunu ne telefoncuya götürürsem ne kadara mal olur bilgi verebilirmisiniz

Video çektim o videonun adresi: (44 saniye)

admin kusura bakma acil yardım lazım olduğu için izlesene.com a upload ettim özür dilerim

saat1254

saat1254

Üye
sorunumu çözdüm telefoncuya gittim ve 7 tlye yazılım attı

m17

m17

Üye
Phoenixle atmanı tavsiye ederim..

saat1254

saat1254

Üye
m17 walla phoneix ne bilmimom anlatırsan sevinirim

zien baba

Üye
kaerdeş bendede aynı telefon var aynı sorun bende vardı tema vs. hiç bir şey atılmıyordu yeterli hafıza yok diyodu.daha sonra telefonu kurcalarken webden:ön belleği boşalt yazısı var ona tıkla ve hafiza açılmış olacaktır eğer açılmazsa telefonculara yazılım attır 10,15tl birşey zaten.:heyo:

joKERMHC

Üye
abilerm *kare 7370kare ile
*kare7780 karenin ne farkı war​

selcuk_kok

selcuk_kok

Üye
en güzeli usb kablosunu alıp nokıa pc suıt yukleyıp yazılım guncelleme yapmak ;)

Üst Alt