6233 e 2 Hoparlör Daha Taktırılıyor Diyorlar ne Kadarı Doğru?????

Sponsorlu Bağlantılar

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
6233 e 2 Hoparlör Daha Taktırılıyor Diyorlar ne Kadarı Doğru?????

telefon bu arkadaşlar kendınden 2 tane hoparloru var ses o biçim manyak yani ama arakdaşım telefoncuya sormus bunu altında yeri var bölmesi oralara 2 tane daha hoparlor takılıyormus garantıye yollanıp bunu ne kadarı doğru telefonu gormenız için resimlerde koyorum

bu resımdede gordugunz gibi hoparlor ve resim çekme dugmesı arasında bir bolme var ora çıakrılıp hoparlor takıyolar diye duydum? dogrumu bu sizce dogruysa hemen gidip aldıracagım?

eQooo

eQooo

Üye
şaka gibi ne diyim...:D

schumici

schumici

Üye
sanmıyorum dostum. en azından yetkili servste böyle bişey olcağını hiç sanmıyorum. ama orjinal hoparlörün boutuyla ordaki boyut ve boşluk uyuşursa belki bi ihtimal telefoncuda yaptırabilirsin ama bence o da çok küçük bi ihtimal

Hellboy®

Hellboy®

Üye
sanmıyorum boyle bırseyın olacagını

POWER

POWER

Üye
Olması teknik açıdan imkansız değl ama o hoparlörler gücünü bataryadan alcak ve pil tutarsızlığı vb. durumlar ortaya çıkar.Hiç tavsiye etmiyorum!

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
bnde ihtimal vermıodum ama arkadaş teknik servise deil
garantiye yolluyorsun 100 doalr gibi bir paraya takıyolarmıs dedi
telefonu 6233 baktım inceledım sesine zaten hayranım telefonun baktım altındada bolme var hoparlorle boyutları aynı once dedim burda resim çekme dugmesı var o yuzden çizmişlerdir dedim ama diger tarafda bişey yok orayada ayrı bir bilme koymuslar(hani kasada cdromu sokersınde oraya plaka yerleştirrin ya oyle) bu nokyaya nasıl mail fln çeker ogrenırım? ayrıca arkadaş demiş batarya fln diye taktırınca batarya daha azdayanıyor demişler

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
çok acayip :) zaten sesi fazla bu sefer tam manyaq ses olur

CanceR

CanceR

Üye
olursa aslında güzel olur :D

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
çok acayip :) zaten sesi fazla bu sefer tam manyaq ses olur

eh işte şimdiki sese göre hayalediyorum da inş vardır boyle bişey yoksa batarya fln dinlemem taktırırım.artık yanımda 2-3 bataryayla gezerimsronu deil :İ

lyon_69

lyon_69

Üye
güzel olur ama servisi bilir bence götür bi sor en garinti iştee

suur1907

suur1907

Üye
kardeş nasıl takılacağını resimlerle gösterirmisin

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
abicim 2 ci resimde yan kısımdakı bolmeyı goruyorsun oryaı cıkarıp yerleştiriyrolarmıs işte ss :S

eren6523

eren6523

Üye
dostum inş olur öyle bişide 100 doları bataryası filan hiç önemli değil hemen taktırırm :) sonrada 5+1 ses sistemi gibi dolaşırım ortalıkta:oke:

safakk

safakk

Üye
valla hiç zannetmiyorum öyle bişi olsa nokia niye esirgesin 2 tane hoperlörü :pro:

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
sonradan kullanıcılara işkence etmek için esirgemilş olabilir

maliakg

maliakg

Üye
n95 ve n73ede olurmu ve 3500a

--------------- Ekleme ---------------

anaaa çavuş olmuşum çok güzel bi rütbe:ehe

theazrail11

Üye
bende bu telefonu kullanıyorumda zaten sesi süper ne gerek var daha fazla hopörlöre :D

C01aY

C01aY

Üye
Doğru olabilir, çünkü samsunga takılıyodu bi ara

1m2g33

Üye
yha derdin ne ppil parasına yetişemezzin boşver ii böle takılacak olsa olnlar takarı orjnalliğini bozma

emre_kalay

emre_kalay

Üye
benimde var ama dadece 1 tane takılır diye biliyom cunkü bi hopolorun altında ufak bir bolum var hoparlor seklini vermişler oraya talıyo orayı kesiyolar

Üst Alt