Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6230i turkcell live messenger
Sponsorlu Bağlantılar
waliw
Üye
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK TŞK EDERİM UPLOAD EDEN Arkadaştan büyük yazdım kusura bakmayın büyük yazmak bağırmak anlamında ama bende bağırarak söylemek istedim ÇOOOOOOK tşk ederim
sercu
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Java msn. İsteyen varsa alsın. Sorunsuz çalışıyooooooooo.
Sana da çok sağol kardeşim.
4duwar
Üye
çok spper yaptım telefona attım çalıştırıo
hasan_k_o
Üye
bendede 6300 var msn yazıp 7777 gönderdim indirdim dosyayı ayarlarını internetten bakarak yaptım olmadı bide mesaj gönderdim otamatik ayar yaptı kendisi yine olmadı program çalışıyor ama e-posta adresi ve parola doğrulanıyorr yazan yerde takılıyor ve msn nizi açamadık filan diyo
ya hadi bu dosyayı indirdik ama 1 marta kdr ücretsiz kullanmak içn bide kayıt olmak gerekmiyormu bide bu 6230i uyumlu diğer java tellerde çalışır ama turkcell kabul edermi mesela msn yazıp 7777 ye gönderiyoz adam diyo tel uyumsuz diyo yani bide kayıt ettirmek gerekmezmi ona göre deneyelim dimi
burakbb
Üye
Konu Sahibi
artık nokia 6230i de versiyon sorunu kalmadı. turkcell-im den indirilebiliyor ve oturumda açıyor.
ibrahimismail
Üye
Rar Olmayan Yokmu Jar Olsa Iyi Olur
hasan_k_o
Üye
bu adreste 6300 için olanı var isterseniz buraya bakın
bende nokia 6230i v03.23 versiyon telefon var. buna turkcell live messenger yuklemeyı baslatınca telefon kapanıyor. Bana telefonun da turkcell live messenger yuklu olan bırı messengerın dosyasını upload edebilirmi? yada ne yapabılırım?