6230i turkcell live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

waliw

waliw

Üye
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK TŞK EDERİM UPLOAD EDEN Arkadaştan büyük yazdım kusura bakmayın büyük yazmak bağırmak anlamında ama bende bağırarak söylemek istedim ÇOOOOOOK tşk ederim :)

sercu

sercu

Üye

Java msn. İsteyen varsa alsın. Sorunsuz çalışıyooooooooo.
Sana da çok sağol kardeşim.

4duwar

Üye
çok spper yaptım telefona attım çalıştırıo

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bendede 6300 var msn yazıp 7777 gönderdim indirdim dosyayı ayarlarını internetten bakarak yaptım olmadı bide mesaj gönderdim otamatik ayar yaptı kendisi yine olmadı program çalışıyor ama e-posta adresi ve parola doğrulanıyorr yazan yerde takılıyor ve msn nizi açamadık filan diyo

ycg35

ycg35

Üye
ya hadi bu dosyayı indirdik ama 1 marta kdr ücretsiz kullanmak içn bide kayıt olmak gerekmiyormu bide bu 6230i uyumlu diğer java tellerde çalışır ama turkcell kabul edermi mesela msn yazıp 7777 ye gönderiyoz adam diyo tel uyumsuz diyo yani bide kayıt ettirmek gerekmezmi ona göre deneyelim dimi

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
artık nokia 6230i de versiyon sorunu kalmadı. turkcell-im den indirilebiliyor ve oturumda açıyor.

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Rar Olmayan Yokmu Jar Olsa Iyi Olur

KONT27

Üye
Bende nokia 6230i V 03.88 var msn yi yine çalıştırmıyor...

kralsamsunlu

Üye
birde 6230i live messenger desteklemiyorki nasıl yapmışlar

--------------- Ekleme ---------------

turkcellin reklamda bahsettiği telefonlar dışında çalışmıyor herhalde

CELICASA

Üye
bende de kapanma değilde... msn yazdım 7777 ye yolladım... cewaben bi adres geldi girdim adresi... bekle allah bekle... bekleki açılsın...

bide bunu deneyelim emeğine sağlık...

evet arkadaşım aynen benimde başıma geldi bunu deneyeyim inşallah olur kardeş paylaşımın için çok teşekkürler...

musab0

Üye
bende nokia 6230i v03.23 versiyon telefon var. buna turkcell live messenger yuklemeyı baslatınca telefon kapanıyor. Bana telefonun da turkcell live messenger yuklu olan bırı messengerın dosyasını upload edebilirmi? yada ne yapabılırım?

:vur:vur

ben kendim buldum upload ettım

link :

:heyo::heyo::huhu::sn::pro::@:oke:

2630 avea hattında denedim hattın turkcell ve telde turkcell gprs wap ayarlarının olması gerekir yinede tşk:oke:

gorkemm55

gorkemm55

Üye
6230i de benim vesion 3.88 hiç bir sorun olmuyor turkcell live messengeerde

musab0

Üye
teşekkür(thank)
NOKİA 2630

DERTLİ61

Üye
cok teşekkürler

hasan8201

Üye
bndede 6230i V 03.88 var neredeyse bütün msn programlarını attım ama hepsinde gprs ye abone olun diyo :S:S:Syok mu bu sorunu çözen

saykoman

saykoman

Üye
çalışmıyor

hasan kardeş vodafone ise gprs yi açtırman lazım

asdasd22tr

Üye
ya arkadaşlar bende samsung j 700 war ama ben de cihazınız uzaktan uygulamayı desteklemiyor dio bunun bi jar ı yokmu girince 2 kontür yemeyenin?

RBaRuT

RBaRuT

Üye
yüklenmiyor...

Üst Alt