6230i turkcell live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
6230i turkcell live messenger
bende nokia 6230i v03.23 versiyon telefon var. buna turkcell live messenger yuklemeyı baslatınca telefon kapanıyor. Bana telefonun da turkcell live messenger yuklu olan bırı messengerın dosyasını upload edebilirmi? yada ne yapabılırım?

:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

ben kendim buldum upload ettım

link :

:heyo::heyo::huhu::sn::pro::@:oke:

• Beğen
Tepkiler: mahsun211 ve gkns

trkkrsy

Üye
bende de kapanma değilde... msn yazdım 7777 ye yolladım... cewaben bi adres geldi girdim adresi... bekle allah bekle... bekleki açılsın...

bide bunu deneyelim emeğine sağlık...

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
saol kardeş ellerine sağlık :oke:

weyselaysel

weyselaysel

Üye
N73 Için Olanı Ve Vadafon Le çalışanınıda Gönderseniz....

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
bu kampanya turkcell için sen forumun symbian bölümünde ararsan hem symbıan bulursun kalıtelı

josep23

Üye
msn indirdim açılıyo işte ne bileyim adres şifre felan giriyorum sora bekleki girsin bana yardımcı olabılıcek arkadas varmı ???

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
aynısı banda oluyor wap.turkcell-im.com.tr den indirmeyince olmuyor galıba benım telefondada oradan indirince telefon kendıne reset atıyor cozumu olanlardan yardım .!

gybee

Üye
arkadaşımda bir 6230i var ondada msn var ondada adres doğrulanıyo diyo sonra pat roaming ayarlarınızı kontrol edin diyo ama normalde int.e girio acaba problem ne ki?

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
versıyon la ılgılı benım bı arkadasta nokıa 6230i v03.75 var onda calısıyor bende v03.23 var calısmıyor :agla:agla:vur

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
çok Tsekkür

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
tşkler dostum hemen bakıyorum :)

enes442

enes442

Üye
sitede mig 33 var dolas bulursun en iyisi o

catlax66

catlax66

Üye
arkadaşlar tercih edilen erişim noktasının TURKCELL İNTERNET OLMASI gerekiyo... yoksa giremezsiniz...

enes442

enes442

Üye
bende 6131 var turkcel e mesaj cektim desteklemiyo dedi ama msn calısıyo

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
bende anlamıyorum turkcell neden tum java telefonlara göre yapmıyor

mmry07

Üye
sağol tesekkürler

mali_29

Üye
eline koluna sağlık allah razı olsun

burakbb

Üye
    Konu Sahibi
sağol da 2 gün sonra kampanya bitiyor zaten ...

rmznk216

Üye
saol kardeş TEŞEKURLER
:yuru

44_Can

Üye
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tşk

Üst Alt